Dana Roba, decizie radicală la aproape un an de când a fost mutilată de soțul ei. Make-up artistul vrea să îl decadă din drepturile părintești pe Daniel Balaciu: „Fetele au fost de față, sunt traumatizate”

Autor: Silvia Cirstea

Dana Roba împreună cu Beni, iubitul ei, și cele două fetițe ale sale 

Sursa: Instagram/ Captură YouTube

Dana Roba a luat o decizie radicală, la aproape un an de când a fost mutilată de soțul ei. Iată ce mărturisiri a făcut acum despre situația fetițelor sale!

După ce a trecut prin cea mai grea încercare a vieții sale, Dana Roba nu se poate declara liniștită, având în vedere că încă se judecă cu soțul ei, Daniel Balaciu. Mai mult decât atât, make-up artistul mărturisește că fetițele sale au fost speriate și amenințate de tatăl lor, motiv pentru care vrea să îl decadă din drepturile părintești. Iată ce spune despre decizia radicală pe care a luat-o, la aproape un an de la cumpăna prin care a trecut.

Dana Roba, decizie radicală la aproape un an de când a fost mutilată de soțul ei

Dana Roba a trecut prin cea mai grea perioadă a vieții sale, după ce anul trecut, la începutul lunii iunie, soțul ei a mutilat-o prin mai multe lovituri de ciocan. Deși a supraviețuit ca printr-o minune și acum este alături de fetițele sale, bruneta nu se poate declara liniștită.

În timp ce Daniel Balaciu este în închisoare, vedeta se luptă să primească custodia completă a fetițelor sale.

Make-up artistul a luat această decizie radicală acum, după ce i s-a confirmat, de către un psiholog expert, că fetițele au fost martore chinului suferit de ea. Mai mult decât atât, Dana Roba mărturisește că cele două copile ale sale sunt rușinate să vorbească despre cele întâmplate și că se simt vinovate pentru ceea ce a trăit mama lor.

„Judecătorul mi-a admis cererea de audiere a copiilor de un psiholog expert. Fetele au fost de față, sunt traumatizate. Dar da, atât pshihologul cât și avocatul mi-a spus că el va fi decăzut din drepturi. Fetele au rușine să povestească cele întâmplate, trebuie să le duc în continuare la psiholog, pentru a scăpa de acest lucru.

Ele povestesc cu rușine, de parcă ele au fost de vină pentru cele întâmplate.

Sunt singură că, la momentul acela, a amenințat fetele să nu spună nimic. Decăderea din drepturile părintești va fi șocul final, își va pierde mințille. Și eu dacă aș fi făcut ce a făcut el, eram decăzută din drepturi. El trebuie să plătească, nu are dreptul să mai fie tată”, a mărturisit Dana Roba, în urmă cu puțin timp, pentru spynews.ro.

Citește și: Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia fetițele! Ce părere are Doctorul Psiholog Ion Duvac despre această situație

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Ce amenințări i-a adus Daniel Balaciu din închisoare

Pe lângă decizia radicală pe care a luat-o, Dana Roba mărturisește că soțul ei a refuzat să îi ofere semnăturile necesare pentru a putea merge cu fetițele în vacanță.

Mai mult decât atât, aceasta spune că Daniel Balaciu a contactat-o din închisoare și a amenințat-o, spunându-i că nu îi va da niciodată semnăturile de care are nevoie pentru a ieși cu micuțele lor din țară. Tocmai de aceea, bruneta spune că este mai hotărâtă ca niciodată să urmeze procedurile pentru a primi custodia totală a copiilor săi.

„Cum să nu îmi dai tu mie semnătură să pot face pașapoarte fetelor pentru a le duce la Disneyland anul acesta. E nu pot pleca din țară cu ele. Am vrut să le duc pe fete în Germania, la sora mea care s-ar fi ocupat de ele. Asta m-a motivat și mai tare să duc fetele la psiholog, pentru a avea custodie totală și să fie decăzut din drepturi.

A trebuit să îl rog frumos să îi dea semnătură lui Celine să o pot înscrie la școală. Daniel a sunat-o pe fosta mea soacră și a cerut să mă sune. M-au sunat de pe telefonul socrului meu si vorbeam pe difuzor, cam așa se vorbește cu el. Mi-a spus că nu vrea să îmi dea nici o semnătură pentru pașapoartele fetițelor și nu o va face niciodată pentru că vreau să mă folosesc de semnătura lui.”, a mai spus Dana Roba, pentru aceeași sursă menționată mai sus.

În cadrul aceluiași interviu, make-up artistul a spus public și cum a decurs una dintre convorbirile lui Daniel Balaciu cu cele două fetițe. Potrivit mărturisirilor făcute de vedetă, chiar înainte de sărbători, acesta le-ar fi spus micuțelor că o să le de-a pe toate afară din apartament și că nu o va ierta niciodată pe mama lor, pentru faptul că l-a băgat în închisoare.

„Nu este prima dată când ia legătura cu noi, am mai vorbit cu el înainte de sărbători și le-a spus fetelor că atunci când va ieși din închisoare ne va scoate afara din apartament pe toate și că eu sunt o femeie de moravuri ușoare și așa mai departe...Le-a spus că eu l-am băgat la închisoare și nu mă va ierta niciodată.”, a mai spus Dana Roba, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Citește și: Dana Roba, atacată dur de tatăl lui Daniel Balaciu: „Mi-a vorbit foarte urât și m-a amenințat”. Ce a rugat-o fosta soacră pe vedetă

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.