Dana Roba, declarație de dragoste emoționantă pentru Beni: „Indiferent de cât de greu pare”

Author: Diana Ghita

Dana Roba și iubitul ei, Beniamin

Sursa: Instagram

Cazul Danei Roba a cutremurat întreaga țară, după ce a fost torturată, fără milă, de fostul ei soț, Daniel Balaciu.

Dana Roba este o cunoscută vedetă și make-up artistă din România. După ce și-a revenit după chinurile la care a supus-o Daniel Balaciu, femeia pare, în sfârșit, fericită. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Beniamin, actualul ei partener.

Reîntâlnirea Danei Roba cu Beni

În această vară, Dana Roba a trecut prin coșmarul vieții ei, după ce fostul ei soț a măcelărit-o, cu sânge rece, lovind-o de mai multe ori cu un ciocan, în zona capului.

Ulterior teribilului atac, vedeta a fost la un pas de a-și pierde viața. Nici măcar medicii nu-i dădeau mari șanse de supraviețuire. 

Citește și: Dana Roba a recunoscut "Șansele ca eu să trăiesc au fost 0 %"Cum a reușit make-up artistul să supraviețuiască atacului

Însă, cu toate acestea, bruneta a supraviețuit, în mod miraculos, iar încetul cu încetul, viața ei a reintrat pe făgașul normal.

Pe lângă faptul că și-a reluat cariera și s-a întors acasă la fetițele ei, Dana Roba s-a reîntâlnit și cu iubitul ei din tinerețe, Beni, alături de care se simte foarte fericită.

Acesta a auzit despre situația Danei și, fără să mai stea pe gânduri, a venit s-o viziteze la spital, fiind foarte îngrijorat pentru starea de sănătate în care ea se afla, în acel moment. De atunci, Beniamin i-a promis make-up artistei că îi va fi întotdeauna alături și că sentimentele lui, față de ea, au rămas neschimbate.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: „Beni este bărbatul care a stat lângă mine” Dana Roba, adevărul despre despărțirea de Beni! De la ce a pornit totul

Ce simte Dana Roba pentru Beni

De atunci, cei doi și-au reluat povestea de iubire și se simt împliniți unul lângă celălalt.

Ba mai mult, Dana Roba simte că ea și Beni sunt predestinați să fie împreună, întrucât, în ciuda anilor care au trecut fără să mai fi ținut legătura unul cu celălalt, viața i-a adus, din nou, împreună, după ce au fost iubiți în adolescență.

Vedeta a vrut să arate acest lucru și printr-o frumoasă declarație de dragoste, pe care i-a dedicat-o lui Beniamin, în secțiunea de InstaStory.

„Dacă voi doi sunteți meniți să fiți împreună, indiferent de cât de mult durează, cât de departe mergi sau cât de greu pare, destinul o să vă aducă mereu înapoi împreună.”,  au fost rândurile distribuite de către brunetă, pe Instagram, alături de care a atașat și o fotografie de cuplu cu ea și bărbatul iubit.

Citește și: „Este un tip care nu este violent, nu are antecedente” Ce a declarat avocatul lui Daniel Balaciu, cel care a desfigurat-o pe Dana Roba

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.