Dana Roba devine mai puternică pe zi ce trece! Make-up artista este fericită că poate munci din nou ca să-și crească fetițele: „Trebuie să muncesc pentru a-mi întreține familia”

Author: Lavinia Medrea

Make-up artista este fericită că poate munci din nou ca să-și crească fetițele 

Sursa: Instagram Dana Roba

Dana Roba își revine, ușor-ușor, după trauma pe care a suferit-o, la aproape două luni de la ceea ce ar fi putut deveni o tragedie.

În urmă cu aproape două luni, Dana Roba a fost la un pas să moară după ce soțul ei, Daniel Balaciu, a bătut-o cu bestialitate cu un ciocan. După tot ce s-a întâmplat, make-up artista a suferit mai multe intervenții chirurgicale și o lungă perioadă medicii au fost rezervați în privința pronosticului ei. Din fericire, o minune a făcut ca Dana Roba să-și revină, iar acum este în proces de recuperare.

Dana Roba devine mai puternică pe zi ce trece

Dana Roba se recuperează pe zi ce trece și încearcă să revină la o viață normală, așa cum era înainte să fie bătută cu bestialitate de Daniel Balaciu.

Citește și: Cum arată Dana Roba, la aproape două luni de când a fost agresată fizic de soțul ei. Rănile make-up artistei încep să se vindece

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Un pas important pe care l-a făcut vedeta a fost să aibă curajul de a-și folosi mâinile și de a urca la volan ca să conducă. Dana Roba a fost surprinsă la volan chiar de către sora ei, Lidia, în timp ce se afla în trafic, la semafor, și a împărtășit imaginile cu internauții.

Dana Roba este fericită că poate munci din nou

După tot ce a suportat în urma cruntei bătăi pe care a primit-o, Dana Roba s-a temut de faptul că n-ar mai putea să lucreze vreodată din cauza a cât de

afectate i-au fost mâinile. Din fericire, make-up artista a reușit să muncească din nou și să aibă un număr semnificativ de cliente.

Citește și: Dana Roba se întâlnește cu soțul ei pentru prima oară de la momentul atacului. ,,Nu îmi este teamă, în primul rând e Dumnezeu cu mine’’

„Faptul că am început munca atât de repede, mă vindecă treaba asta.

Mi-a spus și medicul că trebuie să muncesc. Trebuie să încep să fac efort cu mâinile pentru a mă putea recupera. Eu trebuie să fac bani pentru că trebuie să plătesc recuperarea. Voi face un CT la cap săptămâna viitoare care va fi foarte amănunțit. Apoi îmi va da comandă de o placă de titan în Germania. Îmi va fi implantată o placă de titan care îmi veni pe nas în jos.

Placa singură costă două mii de euro, nu mai pun operația, tratamentul și restul. Nu mai spun de faptul că fetițele au nevoie de mâncare, trebuie să le plătesc bona. Eu trebuie să muncesc pentru a-mi întreține familia”, a mărturisit Dana Roba.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.