Dana Roba, dezvăluiri halucinante cu privire la ziua în care soțul a lovit-o cu bestialitate: „A fost un plan de-al lor!” Cine l-ar fi ajutat pe Daniel Balaciu

Author: Diana Bostan
Actualizat: 08 sep 2023, 09:25

Dana Roba

Sursa: Instagram- Daniela Roba make-up artist

Dana Roba își amintește cu groază scena în care Daniel Balaciu s-a năpustit asupra ei cu ciocanul, lăsând-o inconștientă și într-o baltă de sânge. Noi detalii ies la iveală din acea zi.

Daniel Balaciu ar fi fost ajutat de mama lui, sunt informațiile bombă pe care Dana Roba le-a făcut publice.

Soțul agresor ar fi fost ajutat de mama acestuia

Pe lângă teribila faptă pe care au comis-o, Daniel Balaciu este cercetat și pentru furt, nu singur, ci împreună cu mama și cumnatul lui. Aceștia i-ar fi furat Danei Roba o sumă importantă de bani și acte.

Citește și: Fetițele Danei Roba au mers să-și viziteze tatăl „ Sunt șocate de acel moment” Ce s-a întâmplat în arest

Mama agresorului ar fi complotat cu acesta și ar fi știut de fapta pe care fiul ei urma să o comită. Dana Roba consideră că totul a fost premeditat în detaliu.

“Astăzi soacra mea, socrul meu și cumnatul meu au fost audiați. Nu știu prea multe detalii despre audiere, aștept să mă sune avocatul. Sunt audiați de către un polițist, nu de către procurori. Soacra mea, înainte cu o seară să se întâmple totul, a fost la mine. Mie îmi este teama ca nu cumva ea să fi pus totul la cale cu Daniel.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: “E ireal” Oana Radu, reacție fără precedent după mesajul postat de Dana Roba despre Beni

Eu am dreptul să cred că a fost un plan de-al lor premeditat. Dacă vreau eu să cred ceva, nu poate să vină nimeni să îmi spună să cred altceva. Eu cred că așa a fost. Pentru că înainte cu o zi de nenorocire, a a fost acasă și a stat toată ziua cu una dintre fetițe”,  a

povestit Dana Roba pentru Fanatik.

Dana Roba a fost furată de soț și de mama acestuia

Make-up artistul susține că, în trecut, i-au mai dispărut lucruri din casă și doar fostul soț avea acces la ele. Danei i-au dispărut banii din portofel, o altă suma importantă de bani, actele de la apartament, diploma de make-up artist, dar și diploma de 12 clase.

Citește și: Dana Roba, strigăt de ajutor în mediul online! ”Vă rog din suflet să” Cu ce probleme se confruntă make-up artistul

Dana Roba susține că dacă știa ce avea să pățească, ar fi plecat imediat de acasă. „ Eu nu știam ce îmi vor face ei și nu m-am uitat la acte, să le pun bine.

Nu știam eu că urmează episodul macabru, că altfel dormeam la o prietenă, la părinți. Făceam cumva să plec de acolo, luam copiii și plecam. Dar eu nu am știut ce pun ei la cale. În trecut îmi mai luau chestii din casă”,  a mai spus Dana Roba.

Citește și: Dana Roba, mesaj emoționant pe rețelele de socializare! Make-up artistul le-a arătat urmăritorilor: „Să-mi poată salva viața”

Înainte de tragedia, Dana Roba a observat că îi dispar mai multe lucruri semnificative. Detergent de rufe, balsam de rufe, lucruri pe care fostul soț îi spunea că le-a dus la țară, la mama lui.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.