Dana Roba, față în față cu fostul soț. Ce a întrebat-o Daniel Balaciu pe make-up artistă în sala de judecată: „Astăzi au fost cele zece întrebări”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 27 iun 2024, 23:04

Dana Roba s-a întâlnit cu Daniel Balaciu în sala de judecată

Sursa: Instagram: danielarobamakeupartist

Zi importantă pentru Dana Roba. Make-up artista a stat față în față cu cel care a mutilat-o cu ciocanul în urmă cu un an. Iată ce întrebări a primit Dana Roba în sala de judecată!

Dana Roba și Daniel Balaciu au avut parte de o nouă confruntare în sala de judecată. După termen, vedeta le-a dezvăluit urmăritorilor săi cum a decurs totul și ce întrebări a primit aceasta din partea fostului soț.

Dana Roba și Daniel Balaciu s-au întâlnit în sala de judecată

Vedeta le-a mărturisit urmăritorilor săi faptul că nu a primit doar zece întrebări, ci 20, atât din partea lui Daniel Balaciu, cât și din partea socrilor.

Chiar și așa, Dana Roba a dezvăluit faptul că a răspuns la toate cu sinceritate și că aproape toate întrebările au fost în legătură cu actualul ei iubit, Beni.

Citește și: Dana Roba, cutremurată la priveghiul Ancăi Molnar: „Îmi venea să leșin!” Make-up artista nu și-a mai putut stăpâni lacrimile atunci când a văzut-o pe colega sa în sicriu

„Vreau să specific faptul că astăzi au fost cele zece întrebări, dar din fericire eu a trebuit să răspund la 20 de întrebări.

Nu vreau să spun ”din păcate” pentru că am răspuns cu sinceritate. Am fost întrebată de el, prin doamna judecător, zece întrebări, după care socrii mei au adresat și ei zece întrebări.”,
a spus Dana Roba, într-un video postat în secțiunea InstaStory.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dana Roba susține că socrii ei au întrebat-o dacă le vorbește urât fetițelor despre ei sau dacă nu le lasă să-i viziteze.

Vedeta a dezvăluit faptul că niciodată nu le-a vorbit fetelor urât despre bunicii lor și că nici nu le-a interzis vizitele.

Make-up artista a primit întrebări în legătură cu Beni

Dana Roba a recunoscut faptul că cele mai multe întrebări le-a primit în legătură cu Beni. Vedeta susține că socrii ei au fost curioși să afle dacă din cauza lui Beni fetițele susțin că Daniel Balaciu nu mai este tatăl lor.

Citește și: Dana Roba va fi supusă unei noi intervenții chirurgicale în Turcia: „Va trebui să-mi fie luată din coastă”. Make-up artistul a oferit toate detaliile legate de procedură

„Și bineînțeles că 99% din întrebări au fost referitoare la Beni. ”Este adevărat că din cauza concubinului le-ați spus fetelor că ele nu mai au tata?” Nu, ele mi-au spus că Daniel este tatăl lor vechi și Beni este tatăl lor nou.”,

a mai spus Dana Roba.

Dana Roba a declarat că va recurge la toate demersurile necesare pentru ca el să fie decăzut din drepturi și pentru ca ea să obțină custodia totală asupra copiilor. Ea a menționat că nu i se pare normal ca un criminal să-i spună că nu îi dă semnătura pentru a duce fetele în concediu.

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.