Dana Roba, față în față cu soțul agresor „ Sunt aici pentru că fostul meu soț a vrut să mă omoare” De cine a fost însoțită Dana Roba la tribunal? VIDEO

Author: Diana Bostan
Actualizat: 23 aug 2023, 13:16

Dana Roba

Sursa: Instagram- Daniela Roba make-up artist/Știrile KanalD

Astăzi este o zi decisivă pentru Dana Roba. Make-up artistul s-a prezentat la tribunal, acolo unde va sta față în față cu cel care a fost la un pas să-i aducă moartea.

Dana Roba s-a prezentat la tribunal, la prima înfățișare cu soțul agresor. Daniel Balaciu este acuzat de tentativă de omor, iar Dana Roba speră că acesta va primi ce merită.

Dana Roba și Daniel Balaciu se întâlnesc, astăzi, în instanță

Make-up artistul s-a prezentat la tribunal, în această dimineață, fiind vizibil emoționată și încercând cu greu să-și stăpânească lacrimile. Aceasta a fost însoțită de avocat, dar și de prietenul ei Beni, cel care i-a fost alături în aceste momente dificile.

Citește și: „Dacă se leagă relația, ne căsătorim”. Când s-au cunoscut, de fapt, Dana Roba și Beniamin, noul ei iubit. Cum a început povestea lor de dragoste

„Mă aflu aici pentru că fostul meu soț a vrut să mă omoare. O să vorbim după, am niște emoții foarte mari acum și nu sunt pregătită”, a spus Dana Roba.

Daniel Balaciu a susținut în primă fază că aceasta ar fi mințit în declarațiile ei, însă Dana Roba nu se lasă afectată de vorbele agresorului său. „Este treaba lui, nu mă interesează. Fruntea mea denotă faptul că era să mor”, a mai spus Dana Roba.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: „Soacra mea m-a denigrat”. Cum a încercat soacra Danei Roba să-i atragă fetițele de partea ei după ce Daniel Balaciu a agresat-o fizic

Aceasta a declarat faptul că va avea parte de prima confruntare față în față cu cel ce a mutilat-o cu ciocanul.

Dana Roba a fost copleșită de emoții înainte de confruntarea cu Daniel Balaciu

Make-up artista a fost surprinsă pe holurile tribunalului, vizibil emoționată, dar încurajată de prietenul ei și de avocat: „Mă bazez pe tine”, au spus aceștia.

Citește și: E oficial! Dana Roba și-a refăcut viața! Cine este iubitul ei și cum o răsfață acesta în fiecare zi

”Am emoții, trebuie să recunosc că da, dar știu că Hrisos e cu mine, așa cu m-a înviat pe mine din morți, așa va face și acum să fie bine.

Dimineața la 9 va avea loc această întâlnire. Oamenii să se roage pentru mine, așa cum s-au rugat pentru mine când am fost în spital, așa să se roage pentru mine și când mă întâlnesc cu el pentru că nu e o întâlnire ușoară pentru mine”,  spunea Dana Roba pentru Spynews, cu o zi înainte de confruntarea cu Daniel Balaciu.

Dana Roba a fost la un pas de moarte după ce a fost lovită cu bestialitate cu un ciocan în cap, chiar de către soțul ei.

Aceasta a supraviețuit ca prin minune, deși medicii nu i-au mai dat vreo șansă. Dana cere dreptate și vrea ca soțul ei să plătească pentru tot ce a făcut.