Dana Roba îl acuză pe Daniel Balaciu că i-a furat suma de 20.000 de euro, sumă pe care a strâns-o în urma muncii depuse în ultimii ani

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 iul 2023, 17:52

Dana Roba vrea să se mute în alt apartament, dar o va face atunci când va avea banii necesari

Sursa: Facebook

Dana Roba susține că a rămas fără aproximativ toți banii strânși, fiind vorba de suma de 20.000 de euro, deoarece Daniel Balaciu i-a furat. Aceasta a cerut ca tatăl copiilor ei să fie decăzut din drepturi și să obțină custodie totală.

Dana Roba și Daniel Balaciu, deși luaseră decizia de a se despărți, încă locuiau sub același acoperiș. În urmă cu o lună, acesta a bătut-o cu bestialitate și a lovit-o cu un ciocan în cap, provocându-i răni extrem de grave, medicii fiind convinși că femeia nu va scăpa. 

Daniel Balaciu a furat zeci de mii de euro de la Dana Roba

Dana Roba a strâns o sumă destul de frumoasă, urmând ca, din ea, să își cumpere o mașină și să plătească școala celor două fete. Conform spuselor sale, Daniel Balaciu i-a furat 20.000 de euro. De asemenea, Dana Roba vrea să se mute în alt apartament, dar o va face atunci când va avea banii necesari. Momentan, aceasta nu mai poate lucra, deoarece are ambele mâini în ghips.

„Nu-mi mai simt nasul, dinții pe partea de sus nu-i mai simt, nu mai am miros… După ce mă voi opera, am convingerea că voi fi foarte bine. Înainte să pățesc asta, aveam strânși 20.000 de euro pentru mașină și 8.000 de euro pentru școala copiilor. Mi-a furat cei 20.000 de euro pe care i-am strâns. Dar Dumnezeu mă va ajuta! 

Urmează să-l schimb când voi avea bănuții necesari.

De altfel, vreau să schimb toată camera.L-am chemat pe fratele meu și a zugrăvit, pentru că pereții erau plini de sânge”,  a mai spus aceasta. 

Citește și: „M-a călcat cu picioarele pe față. El a premeditat asta”. Ce i-a spus soțul Danei Roba, în timp ce o lovea cu ciocanul

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dana Roba urmează să mai treacă prin trei operații, două pentru reconstrucția feței și una la mâna dreaptă. Aceasta este convinsă că Dumnezeu o va ajuta și că se va face bine repede, pentru a putea să muncească din nou. 

Daniel Balaciu aproape a omorât-o pe Dana Roba

După nouă zile de când a fost bătută, Dana Roba s-a trezit din comă și, în urmă cu doar câteva zile, a fost externată.

Aceasta își dorește să divorțeze cât mai repede și ca Daniel Balaciu să fie închis în spatele gratiilor, deoarece a vrut să o omoare. De asemenea, Dana Roba își dorește ca fostul partener să fie decăzut din drepturile părintești și vrea să obțină custodia totală a celor două fete.

Citește și: În ce stare se află Dana Roba după ce s-a trezit din comă. Vedeta este în continuare în stare extrem de gravă: „Prima dată ne-a întrebat de ce s-a întâmplat asta”

Nu-mi doresc ca fetele mele să trăiască în pericol. Voi avea grijă de ele și mă voi ocupa singură de educația lor. Voi fi o mamă foarte bună. Un judecător bun va face ca fetițele să fie doar în grija mea. Nu vreau ca fetițele să-l mai vadă. El nu a vrut să mă bată, a vrut să mă omoare. Este o diferență în a-ți da două palme și opt ciocane în cap”,  a povestit aceasta, conform cancan.ro.