Dana Roba, în conflict cu mama copiilor lui Beni! „Are doar 30 de cuvinte în vocabular”. Motivul pentru care femeia intervine între Dana și Beni

Author: Diana Ghita

Scandal de proporții între Dana Roba și fosta soție a lui Beni

Sursa: Captură YouTube

Când totul părea să meargă foarte bine pentru Dana Roba și viitorul ei soț, Beni, fosta parteneră a acestuia și-a întors copiii împotriva brunetei.

Dana Roba și Beniamin au, fiecare, copii din fostele căsnicii, însă acest lucru nu i-a împiedicat să își reia povestea de dragoste din tinerețe, ba din contră, vor să formeze, cu toții, o frumoasă familie.

De la ce a pornit conflictul dintre Dana Roba și fosta soție a lui Beni

Deși nu Beni a părăsit-o pe mama copiilor săi, ci ea a decis să pună punct relației, pentru a fi cu vărul lui, aceasta a început să-i pună bețe în roate bărbatului.

Din invidie și din teama ca cei mici să nu se atașeze de Dana, fosta soție a lui Beni a încercat să-i îndepărteze pe copii de aceasta.

„Copiii lui Beni nu au mai vrut să se întâlnească cu mine și cu fetițele mele. Bineînțeles că mama, probabil de frică, de teamă că copiii se vor atașa de mine și că s-ar fi gândit că vreau să-i cumpăr pe copii cu bănuți sau poate vreau să le cumpăr tot felul de obiecte și să-i atrag spre mine.

Bineînțeles că asta a determinat-o să le vorbească foarte urât copiilor despre mine.”, 
a spus Dana Roba, în cadrul unei emisiuni.

Prin urmare, copiii lui Beni au început să se îndepărteze de brunetă și să aibă un comportament bizar. În acest sens, vedeta a întrebat-o pe fetița iubitului ei de ce a început să se poarte diferit. 

Citește și: Dana Roba a ajuns, din nou, la spital! Primele imagini postate de aceasta

Dana Roba i-a transmis un mesaj aspru fostei soții a lui Beni

Copila i-a povestit Danei că se comportă în felul acesta din cauză că mama ei i-a spus lucruri foarte urâte despre ea. Make-up artista a încercat să rămână calmă, spunându-i fetiței:

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Ok, dacă ți-a zis mama asta, tu i-ai spus că ai fost la mine acasă și că fetițele mele te iubesc foarte mult și că Dana îl iubește foarte mult pe tata?”.

Fata lui Beniamin i-a mărturisit Danei Roba că a fost sinceră cu mama ei, spunându-i că se simte foarte bine cu ei:

„Da, mama știe că îl iubești pe tata și da, știe tot mama. I-am spus mamei că la tine acasă este foarte fain. I-am spus lui mama că Chantal și Celine se joacă frumos cu mine”.

După această discuție, la scurt timp, a apărut o știre despre lucrurile pe care i le-a spus Dana Roba micuței, iar fosta soție a lui Beni a răbufnit, spunându-i bărbatului că

nu vrea să apară în presă din cauza lor.

Văzând în ce direcție a degenerat situația, vedeta a răbufnit, dându-i o replică foarte dură femeii:

„Bineînțeles că n-am putut să mă abțin, am luat telefonul și i-am trimis un mesaj vocal în care i-am spus că nu mi se pare normal, ea are doar 30 de cuvinte în vocabular”.

Citește și: ”Prima iubire nu se uită niciodată” Dana Roba, mesaj emoționant pentru iubitul său. Ce spune make-up artistul despre povestea lor de dragoste

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.