Dana Roba, în lacrimi: „Am fost prea rebelă” Ce a determinat-o pe make-up artist să plece de acasă la vârsta de 18 ani

Author: Diana Bostan
Actualizat: 07 aug 2023, 09:40

Dana Roba la emisiunea „În Oglindă” cu Mihai Ghiță

Sursa: Captură YouTube „În Oglindă”

Dana Roba a vorbit cu ochii în lacrimi despre copilăria ei, dar și despre momentul în care a decis să plece de acasă. Tot în cadrul emisiunii „În Oglindă”, Dana Roba a făcut mărturisiri emoționante despre fetițele sale.

După o lungă recuperare și încă urmărită de trauma prin carea trecut, Dana Roba și-a făcut curaj și a vorbit despre momentele dureroase din trecutul ei și al familiei sale. Dana a dezvăluit faptul că a fost un copil rebel, însă ea nu și-ar judeca fetițele.

Dana Roba susține că are o legătură specială cu Dumnezeu

Make-up artista i-a dezvăluit lui Mihai Ghiță faptul că încă de la vârsta de doi ani a simțit că are legătură specială cu Dumnezeu.

Însă la vârsta de 19 ani, Dana Roba s-a îndepărtat de biserică și a decis să-și trăiască viața după propriile reguli.

Citește și: „Vreau să mori, să te văd întinsă”. Dana Roba rememorează ultimele cuvinte ale lui Daniel Balaciu, după ce a lovit-o în cap cu un ciocan

Dana Roba a fost marcată de un eveniment din copilărie, atunci când fiecare copil trebuia să cânte în biserică de revelion, însă ea nu a fost lăsată.

„ Conducătorul de biserică nu se înțelegea bine cu tatăl meu și a decis să nu mă pună să cânt. Când am ajuns acasă am început să plâng foarte tare. I-am spus mamei mele să nu mă mai pună niciodată să mă pocăiesc”, a povestit Dana Roba.

Citește și: „Vreau să mori, să te văd moartă”. Dana Roba a vorbit în detaliu despre cum a agresat-o fostul ei soț, Daniel Balaciu. Bărbatul a lovit-o cu un ciocan în cap pentru a-i lua viața

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În urma acestui eveniment, Dana Roba a decis că nu dorește să se mai supună restricțiilor și să plece de acasă. Aceasta a izbucnit în lacrimi în momentul în care a vorbit despre despărțirea de mama ei. „Și eu sunt mamă și cum le iubesc eu pe fetele mele, nimeni nu le-ar iubi, mama e mama, nu-i mătușă. Eu am fost prea rebelă”.

Make-up artista a descoperit o nouă lume la Timișoara

Dana Roba a plecat de acasă la vârsta de 19 ani și a descoperit lumea prin prisma petrecerilor și recunoaște că l-a pierdut pe Dumnezeu în acel moment. Aceasta recunoaște că a avut o tinerețe zbuciumată, însă nu a făcut excese și nu a avut vicii. „Vorbele mamei mele le aveam întipărite în creier. Să nu bei, să nu fumezi”, a spus Dana Roba.

Citește și: „Nu mă îngropați de vie, am dreptul la viață”. Dana Roba reacționează, după ce a fost pusă la zid din cauza presupusului iubit

Aceasta a recunoscut că familia ei nu a avut nicio putere în decizia ei de a se reîntoarce acasă. Dana Roba s-a rupt total de familie și a mărturisit că nu și-a sunat nici măcar mama în acea perioadă.

Citește și: Dana Roba, luată la rost de fani după ce a postat o poză alături de Beniamin: „Ți-ai pierdut credibilitatea”

Dana Roba este de părere că nu reușești să aduci un copil pe calea cea bună cu bătaia și că ea nu ar aplica această corecție fetelor sale. Bătaia a fost și unul dintre motivele pentru care Dana Roba a plecat de acasă.