Dana Roba, luată la rost de fani după ce a postat o poză alături de Beniamin: „Ți-ai pierdut credibilitatea”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 04 aug 2023, 09:17

Dana Roba, luată la rost de fani după ce a postat o poză alături de Beniamin: „Ți-ai pierdut credibilitatea”

Sursa: Dana Roba Instagram

Dana Roba este din nou fericită, după ce a fost măcelărită de fostul ei soț, Daniel Balaciu. Make-up artista a postat în ultimul timp mai multe poze alături de noul ei iubit, Beniamin.

De data aceasta, se pare că ultima postare a Danei Roba de pe pagina sa de Instagram a stârnit mai multe comentarii răutăcioase decât de obicei. 

Dana Roba și-ar fi pierdut credibilitatea în fața fanilor

Make-up artista iubește din nou și pare fericită în compania noului iubit, Beniamin. Aceasta a ținut să împartă bucuria cu fanii ei, în urma unei postări, însă aceștia nu prea i-au împărtășit gândurile bune. 

Dana Roba a scris cât de mult a ajutat-o Beniamin în tot acest proces al recuperării și că i-a fost, pe lângă sprijin moral, și „cel mai bun prieten”. 

Citește și: Exclusiv! Ce sumă de bani cere Dana Roba ca daune morale și materiale de la fostul soț, în instanță: „După operația la cap am rămas cu niște traume”

Beni: Un prieten foarte bun care mi-a fost alături în cele mai cumplite momente ale vieții mele. După ce fostul soț m-a bătut cu bestialitate, și a vrut sa îmi ia viața, cu zeci de lovituri de ciocan, Beni a contactat familia, pentru că își dorește să mă viziteze la spital cu un buchet de flori. A fost sigur ca voi muri, a fost distrus, dar s-a rugat pentru mine și viața mea.

Când am ieșit din comă a venit la spital, iar de-atunci mi-a fost alături atât cât a putut ”, a scris aceasta pe Instagram, alături de postare. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Comentariile răutăcioase nu au încetat să apară, unii dintre urmăritori susținând că aceasta și-ar fi pierdut credibilitatea în fața lor după ce a cerut bani, a postat despre tragedie, iar acum se afișează cu noul iubit. 

Dana Roba susține că are dreptul la viață ca oricare altă femeie

Confruntându-se deja cu unele comentarii răutăcioase, Dana Roba a ținut să menționeze faptul că are dreptul la viață și implicit la fericire, după toate evenimentele tragice prin care a trecut în ultima perioadă.

Citește și: „Eu mă simt foarte bine! Merg la terapie în fiecare zi să mă vindec” Cum se recuperează Dana Roba, după ce a fost la un pas de tragedie

„Cele care m-ați judecat, nu ma îngropați de vie, am dreptul la viață ca oricare altă femeie”, a mai continuat make-up artista.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.