Dana Roba, mesaj emoționant de ziua ei de naștere: „Cea mai mare avere și bucurie”. Cum a sărbătorit vedeta împlinirea vârstei de 32 de ani

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 16 mar 2024, 00:29

Cum și-a petrecut Dana Roba ziua de naștere

Sursa: Instagram Dana Roba

Vineri, pe 15 martie, Dana Roba a împlinit 32 de ani și a sărbătorit acest eveniment alături de fiicele ei, cele mai dragi persoane din viața sa.

Din numeroasele imagini publicate pe pagina ei de Instagram, se poate observa că Dana Roba și-a petrecut în mare fel ziua de naștere, alături de Chantal și Celine, cele două fetițe pe care le are din căsătoria cu Daniel Balaciu.

Ce mesaj a transmis Dana Roba de ziua ei

Cu ocazia zilei sale de naștere, make-up artistul a realizat un frumos decor roz, plin de flori și baloane roz, la ea acasă, unde și-a dorit să aibă o ședință foto cu fetițele ei, pentru ca, peste ani,

să-și poată aduce aminte de momentele frumoase petrecute cu ele.

Cu acest prilej, Dana Roba le-a îmbrăcat pe Chantal și Celine în niște frumoase rochițe roz, pentru a se asorta cu tematica evenimentului, iar micuțele s-au arătat cu adevărat încântate de ținutele pe care le-au purtat.

Deși a primit multiple urări de la familie, prieteni și urmăritori, de ziua ei, vedeta a decis să se focuseze pe fiicele sale.

După ce a fost foarte aproape de moarte, femeia vrea să stea cât mai mult în compania micuțelor și să petreacă împreună fiecare moment important din viețile lor. 

Citește și: Dana Roba, mesaj emoționant pentru fanii din online: „Trebuie să fii zdrobit ca să te bucuri”. Ce a vrut să le transmită vedeta internauților

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Acest lucru se poate deduce cu ușurință din mesajul pe care bruneta l-a postat de ziua ei, însoțit de o filmare cu Chantal și Celine: „După ce treci prin valea umbrei morții, îți dai seama că copiii sunt cea mai mare avere și bucurie în această viață! Dacă ele sunt bine, și eu sunt bine”.

Ce a primit Dana Roba cu ocazia aniversării ei

Dacă Dana Roba este recunoscătoare că i s-a mai dat o șansă la viață pentru a fi lângă fetițele ei, la rândul ei, o altă persoană este fericită că vedeta există în viața ei. Odată cu un impresionant buchet de trandafiri roz, cineva i-a dăruit un frumos mesaj make-up artistului.

„La mulți ani, draga mea! Îți mulțumesc pentru că exiști!”, scria pe un bilețel atașat buchetului de flori.

Citește și: Fiica Danei Roba, gest neașteptat față de ea, în public: „M-ai înnebunit”. Cum a reacționat mama ei

Cel mai probabil, respectivul gest a fost făcut de către iubitul ei, Beniamin, însă acest lucru rămâne sub semnul întrebării, întrucât bărbatul nu a apărut în niciuna dintre imaginile distribuite de către Dana Roba, de ziua ei.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.