Dana Roba, mesaj emoționant pe rețelele de socializare! Make-up artistul le-a arătat urmăritorilor: „Să-mi poată salva viața”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 04 sep 2023, 22:20

Dana Roba înainte de incident

Sursa: Instagram- Daniela Roba make-up artist

Dana Roba a trecut prin clipe de groază și a fost la un pas de moarte, după ce a fost bătută cu ciocanul de fostul soț. Dana le-a arătat urmăritorilor cât de mult i-a crescut părul.

Dana Roba este extrem de mândră de faptul că i-a crescut părul, iar acum make-up artistul se poate și coafa.

Dana Roba și-a coafat părul pentru prima dată de la incident

Aceasta a dorit să împărtășească cu urmăritorii acest moment de fericire și le-a arătat noua ei coafură. Dana Roba nu-și mai ascunde părul și este extrem de mândră de podoaba ei capilară în aceste momente.

Citește și: Ce a arătat testul poligraf în cazul lui Daniel Balaciu. Concluziile răstoarnă tot în cazul celor doi!

Uita-ți cât de lung mi-a crescut părul, încât pentru prima dată mi-am făcut o coafură pentru părul scurt. O coafură feminină pentru că știm foarte bine sunt multe femei care se tund scurt, iar eu nu m-am tuns de plăcere, așa a trebuit pentru ca medicii să-mi poată salva viața”, a spus Dana Roba, în secțiunea Instastory.

Citește și: „Este un tip care nu este violent, nu are antecedente” Ce a declarat avocatul lui Daniel Balaciu, cel care a desfigurat-o pe Dana Roba

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dana Roba a postat o poză cu ea, de după operație, pentru a face o comparație în ceea ce privește lungimea părului.

Make-up artistul a dezvăluit faptul că a folosit doar puțin fixativ pentru a-și coafa părul.

Dana Roba radiază de fericire în preajma iubitului său

După ce a fost la un pas de moarte, după ce a fost bătută cu ciocanul de propriul soț, Dana Roba și Beniamin au decis să-și dea o șansă la fericire. Mulți au judecat-o pentru faptul că a decis să-și refacă viața atât de repede, iar alții susțin faptul că cei doi aveau o relație în momentul în care tragedia a avut loc.

Citește și: Dana Roba, noi detalii despre relația cu Beni „ Prima dată l-am văzut” Cum a început povestea lor de iubire

Dana a decis să pună punct speculațiilor și să vorbească deschis despre cum și când, ea și Beniamin s-au cunoscut.

Citește și: Dana Roba, apeluri de la soțul agresor! Ce mesaj i-a lăsat bruneta lui Daniel Balaciu

„Pentru cele care mă judecă am un mesaj foarte important. Să știți că la finalul procesului va ieși adevărul la iveală și Dumnezeu nu mă va lăsa de rușine, Dumnezeu știe că eu nu m-am întâlnit cu Beni înainte, că eu nu am ieșit cu Beni nici măcar la o cafea și că nu m-am văzut de 14 ani niciodată. Prima dată l-am văzut după vreo șase zile de spitalizare, când a insistat la surorile mele că vrea să mă vadă și a venit cu un buchet de flori la mine la spital”,   a povestit Dana Roba pe

contul ei de TikTok.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.