Dana Roba, mesaj emoționant pentru fanii din online: „Trebuie să fii zdrobit ca să te bucuri”. Ce a vrut să le transmită vedeta internauților

Autor: Diana Ghita

Ce le-a transmis Dana Roba urmăritorilor ei

Sursa: Instagram Dana Roba

Dana Roba are o prezență foarte activă pe Instagram, acolo unde împărtășește cu fanii diverse aspecte din viața ei, ceea ce a făcut și marți, pe 12 martie, când a făcut o retrospectivă a parcursului ei.

În vara anului trecut, Dana Roba a fost bătută cu bestialitate de către fostul ei soț, Daniel Balaciu. În urma acestui eveniment, în care a trecut pe lângă moarte, vedeta a găsit cu greu, puterea de a-și reveni din punct de vedere psihic.

Cum a evoluat Dana Roba de când a fost atacată de Daniel Balaciu

În câteva luni se împlinește un an de când femeia a fost mutilată, din gelozie, de către fostul partener.

Ulterior masacrului prin care a trecut, aceasta a intrat în comă și a fost supusă unei operații foarte riscante pe creier, din care nici măcar medicii nu se așteptau să supraviețuiască. Însă, divinitatea a fost de partea Danei Roba, căci a reușit să supraviețuiască, în mod miraculos, în ciuda chinurilor prin care a trecut.

Deși a trecut cu bine peste această etapă dificilă, din punct de vedere psihic make-up artistul s-a refăcut mai greu, însă, cu toate acestea, nu și-a pierdut credința în Dumnezeu și speranța că viața ei va lua o întorsătură frumoasă, după ce a trecut

prin atâtea greutăți.

Citește și: „Îmi făcea semne”. Ce gest revoltător a făcut fostul soț al Danei Roba în sala de judecată. Make-up artistul oferă detalii șocante din timpul întâlnirii cu Daniel Balaciu

În acest sens, vedeta a primit un mare ajutor din partea iubitului ei din tinerețe, Beniamin, cu care și-a reluat povestea de dragoste după ce a fost atacată de Daniel Balaciu și alături de care plănuiește să-și întemeieze o familie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Ce mesaj le-a transmis Dana Roba internauților

În tot acest timp, Dana Roba a făcut mari progrese în vindecarea fizică, psihică și sufletească, întrucât, într-un timp foarte scurt, a reușit să-și reia atât viața personală, cât și activitatea profesională, iar pe ambele planuri a avut parte de niște reușite remarcabile.

Aceste lucruri au împlinit-o foarte mult pe brunetă, care nu uită niciodată să se arate recunoscătoare față de Dumnezeu pentru modul în care a lucrat în viața ei.

Citește și: Fiica Danei Roba, gest neașteptat față de ea, în public: „M-ai înnebunit”. Cum a reacționat mama ei

Astfel, make-up artistul a postat un mesaj emoționant în secțiunea de Instastory a paginii ei personale de Instagram, prin care a ținut, pe de o parte, să-i mulțumească divinității pentru tot parcursul ei de până acum și, pe de altă

parte, să-i inspire pe urmăritorii ei să nu-și piardă speranța, indiferent de situațiile pe care le întâmpină pe parcursul vieții.

„Trebuie să fii zdrobit, înfrânt, rănit și modelat de Dumnezeu ca apoi să te bucuri”,  a transmis Dana Roba.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.