Dana Roba, noi declarații despre chinul prin care au trecut fetițele sale. Micuțele Chantal si Celine au suferit o traumă puternică când au văzut-o pe mama lor mutilată: „Nu vor să îl mai vadă niciodată”

Autor: Silvia Cirstea
Actualizat: 17 mai 2024, 10:57

Dana Roba împreună cu fetițele sale 

Sursa: Captură YouTube/ Instagram

Dana Roba a făcut noi declarații despre chinul prin care au trecut fetițele sale. Se pare că micuțele au suferit o traumă puternică, din cauza violenței tatălui lor!

Dana Roba a făcut mărturisiri neștiute despre chinurile prin care au trecut cele două fetițe ale sale, Chantal și Celine. Se pare că micuțele au suferit o traumă puternică, după ce au asistat la ororile la care a fost supusă mama lor. Iată ce spune make-up artistul despre custodia fetelor și ce se întâmplă în prezent cu cele două copile.

Dana Roba, noi declarații despre chinul prin care au trecut fetitele sale

În urmă cu aproape un an, Dana Roba a fost la un pas de moarte, după ce soțul ei a mutilat-o și a băgat-o în comă, prin mai multe lovituri de ciocan. Ca prin minune, așa cum chiar ea a precizat, bruneta și-a revenit și acum este alături de fetițele sale și de noul ei partener de viață, Beni. Cu toate acestea, bruneta nu se poate declara liniștită în totalitate, deoarece încă se judecă cu Daniel Balaciu.

Mai mult decât atât, make-up artistul mărturisește că fetițele sale au suferit o traumă puternică, după ce au asistat la ororile prin care ea a trecut.

Tocmai de aceea, aceasta este hotărâtă să facă toate procedurile necesare pentru ca încă soțul ei să fie decăzut din drepturile părintești. Se pare că trauma prin care au trecut micuțele Chantal și Celine a fost una prea mare, astfel că fetițele se simt vinovate și le este rușine să povestească ceea ce au văzut în ziua calvarului la care mama lor a fost supusă.

„Am fost cu fetele la psiholog și el mi-a spus clar că fetele au suferit o traumă puternică și încă sunt sub influența acestei traume si da, el va fi decăzut din drepturi. Mi-a zis să le duc în continuare la terapie și să nu mă opresc aici, pentru că fetele au rămas cu o traumă foarte puternică în suflet.

Ele consideră că sunt vinovate dacă povestesc treaba asta, ce s-a întâmplat.

Le este rușine foarte tare să povestească. Mi-a zis să le duc în continuare la terapie și să nu mă opresc aici, pentru că fetele au rămas cu o traumă foarte puternică în suflet”, a povestit Dana Roba, în urmă cu puțin timp, în cadrul emisiunii „Follow us!”, moderată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Dana Roba, decizie radicală la aproape un an de când a fost mutilată de soțul ei. Make-up artistul vrea să îl decadă din drepturile părintești pe Daniel Balaciu: „Fetele au fost de față, sunt traumatizate”

Micuțele Chantal și Celine nu vor să îl mai vadă pe tatăl lor niciodată

După ce au fost duse la psiholog și au povestit printre picături ce s-a întâmplat cu mama lor în urmă cu un an, micuțele Chantal și Celine nu vor să îl mai vadă pe tatăl

lor niciodată, conform mărturisirilor făcute de Dana Roba. Se pare că trauma la care au fost supuse le-a făcut pe cele două copile să nu își mai dorească să aibă vreo legătură cu cel care le-a dat viață. Deși l-au iubit extrem de mult și au fost atașate de el, fetițele spun că nu le este dor de Daniel Balaciu și că nu mai vor să îl vadă.

„Nu le este dor de tatăl lor, fetele mele spun ca nu vor să îl mai vadă niciodată si eu le cred pe cuvânt. Nu vor să discute, când le întreabă cineva spun că nu vor. Deci e la pușcărie și atât, le este rușine să discute de faptul că tatăl lor e la pușcărie. Chantal l-a iubit pe Daniel ceva... ceva divin, nu există. Deci ea nu dormea dacă el nu era în casă, nu putea să doarmă fără el. Ea nu mai vrea să îl vadă.”, a mai precizat Dana Roba, în cadrul emisiunii televizate.

În cadrul aceluiași interviu, make-up artistul a recunoscut că nu mai vrea ca fetițele sale să aibă vreodată legătură cu cel care a mutilat-o. Ei bine, bruneta spune că îi este frică să le mai lase pe cele două copile în preajma lui Daniel Balaciu și tocmai de aceea se gândește ca peste câțiva ani să părăsească țara, pentru a nu le pune pe fete în pericol.

„Îmi este frică să mai las fetele când el va ieși din penitenciar să mai las fetele să se vadă cu el la o cafea. Îmi este frică pentru viata lor, tocmai de aceea mă gândesc ca peste 5 ani să părăsesc țara. Eu aș putea să îl iert pentru ce mi-a făcut mie, dar nu pot să iert faptul că fetele mele au de suferit. Eu am suferit si pot sa iert, dar nu trebuie fetele să fie introduse in treaba asta. De aceea eu nu mai vreau ca ele să aibă contact cu tatăl lor niciodată.”, a mai precizat Dana Roba, în emisiunea prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir.