Dana Roba, noi detalii despre relația cu Beni „ Prima dată l-am văzut” Cum a început povestea lor de iubire

Author: Diana Bostan

Dana Roba și Beniamin

Sursa: Instagram- Daniela Roba make-up artist

Dana Roba a fost judecată pentru faptul că a început atât de repede o relație cu Beniamin. Make-up artistul are un mesaj pentru toți cei care vorbesc fără să cunoască adevărata poveste.

Make-up artistul și Beni au decis să nu-și mai ascundă relația, deși se așteptau ca asta să stârnească și un val de reacții negative.

Dana Roba a vorbit despre relația cu Beniamin

După ce a fost la un pas de moarte, după ce a fost bătută cu ciocanul de propriul soț, Dana Roba și Beniamin au decis să-și dea o șansă la fericire.

Mulți au judecat-o pentru faptul că a decis să-și refacă viața atât de repede, iar alții susțin faptul că cei doi aveau o relație în momentul în care tragedia a avut loc.

Citește și: Dana Roba, apeluri de la soțul agresor! Ce mesaj i-a lăsat bruneta lui Daniel Balaciu

Dana a decis să pună punct speculațiilor și să vorbească deschis despre cum și când, ea și Beniamin s-au cunoscut.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: „Lasă-mă!” Dana Roba a avut o ieșire nervoasă în cadrul unei emisiuni! Ce a făcut-o să izbucnească

„Pentru cele care mă judecă am un mesaj foarte important. Să știți că la finalul procesului va ieși adevărul la iveală și Dumnezeu nu mă va lăsa de rușine, Dumnezeu știe că eu nu m-am întâlnit cu Beni înainte, că eu nu am ieșit cu Beni nici măcar la o cafea și că

nu m-am văzut de 14 ani niciodată. Prima dată l-am văzut după vreo șase zile de spitalizare, când a insistat la surorile mele că vrea să mă vadă și a venit cu un buchet de flori la mine la spital”,  a povestit Dana Roba pe contul ei de TikTok.

Dana Roba și Beni se cunosc din adolescență

Dana neagă faptul că ea și Beni aveau o relație în momentul în care a fost mutilată cu ciocanul de soț și că nu el este motivul neînțelegerilor dintre ea și Daniel Balaciu. 

Citește și: „Am plâns când m-am văzut cheală. Am fost la un pas de depresie” Dana Roba, mărturisiri cutremurătoare despre momentul în care s-a văzut fără păr

„Atunci l-am văzut pentru prima dată, după 14 ani. Nu vreau să demonstrez nimănui nimic, cred că Dumnezeu va scoate adevărul la iveală și cu asta am spus tot”, a precizat Dana Roba pe TikTok.

Citește și: „Ţi-au donat oamenii bani pentru operaţii, iar tu iei maşină la amant!” Acuzații grave aduse de fosta soție a lui Nicolae Guță la adresa Danielei Roba

Cei doi îndrăgostiți nu se grăbesc și vor ca lucrurile să vină de la sine, însă în cazul în care lucrurile vor merge în direcția bună, make-up artistul nu spune „nu” unei căsătorii.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.