Dana Roba, o nouă confruntare cu Daniel Balaciu: „Emoțiile sunt foarte mari”. Vedeta a anunțat când va începe procesul de divorț

Autor: Diana Bostan

Dana Roba, față în față cu Daniel Balaciu

Sursa: Instagram - Dana Roba

Dana Roba va avea parte de o nouă confruntare cu Daniel Balaciu, cel care a măcelărit-o cu ciocanul în vara anului trecut. Ce dezvăluiri emoționnate a făcut aceasta.

Astăzi, Dana Roba traversează momente dificile, fiind nevoită să se întâlnească cu fostul soț, Daniel Balaciu. Cu hotărâre și determinare, bruneta depune eforturi considerabile pentru a asigura că fostul partener nu va scăpa nepedepsit.

Dana Roba și Daniel Balaciu, față în față în sala de judecată

După opt luni scurse de la incidentul cutremurător, Dana Roba se află într-o luptă continuă pentru a-și recăpăta viața liniștită, după ce a fost aproape de moarte în urma unei violente agresiuni din partea soțului ei, Daniel Balaciu. Lovită brutal cu un ciocan, bruneta

a rămas cu urme adânci pe frunte, care necesită o intervenție chirurgicală costisitoare pentru a-i reda aspectul inițial.

Într-un moment de sinceritate pe platformele de socializare, Dana a comunicat publicului că se pregătește pentru o nouă etapă în procesul de tentativă de omor calificat, exprimând dificultățile întâmpinate și speranța sa că instanța va înțelege gravitatea situației și va emite o hotărâre corectă și echitabilă.

Citește și: „Vreau să vă spun că nu sunt bine” Dana Roba primește o nouă lovitură! Vedeta și fetițele ei nu pot ieși din casă

„Sunt în mașină, vreau să vă spun că în cinci minute voi coborî pentru că mă prezint la judecătoria Timișoara acolo unde mă voi întâlni cu avocatul meu pentru procesul de tentativă de omor calificat cu fostul meu soț, Daniel Balaciu, așa că, din nou, emoțiile sunt foarte mari, este foarte grea întâlnirea pentru mine, sunt foarte grele aceste procese, atât cel de divorț care va începe pe 21 martie cât și cel de tentativă de omor.

Sper că va fi totul bine și cred că Dumnezeu va fi cu mine.

Am decis să fac acest video fără filtru și fără efect tocmai ca să puteți vedea cum am rămas eu cu fruntea, cum arată fruntea mea. Sper ca și domnul judecător să observe cum arată fruntea mea în urma loviturilor cu cruzime pe care mi le-a oferit Daniel”, a spus Dana Roba pe contul ei de Instagram, potrivit WOWbiz.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Dana Roba s-a confruntat cu probleme de sănătate

Dana Roba nu s-a simțit deloc bine în ultima perioadă, aceasta împărtășind cu fanii momentele dificile prin care a trecut. În urmă cu câteva zile, vedeta a postat un filmuleț pe pagina sa de Instagram, în care a anunțat motivul pentru care nu se poate ridica deloc din pat.

Vedeta a confirmat pentru urmăritorii săi că a contactat un virus periculos numit norovirus, de la fetițele ei, cele trei fiind nevoite să stea mai mult timp în casă.

Dana Roba a dezvăluit starea sa de sănătate precară printr-un clip postat pe contul său de Instagram. Vedeta și cele trei fiice ale sale se confruntă cu dificultăți semnificative, nefiind în măsură să părăsească locuința. În filmuleț, Dana Roba a comunicat că se simte slăbită și palidă, având dificultăți chiar și în a se ridica din pat pentru scurte perioade, din cauza unei afecțiuni care i-a afectat starea generală de sănătate.

Citește și: Dana Roba, decizie radicală în privința socrilor. De ce nu își mai duce fetele în vizită: „Nu m-a mai sunat să întrebe de ele”

Confruntându-se cu norovirus, o boală contagioasă, vedeta a explicat că a contactat virusul de la fiicele sale, care au adus această infecție acasă de la școală și grădiniță. În ciuda situației delicate, Dana Roba a împărtășit aceste detalii într-un mod deschis, oferind o imagine clară asupra problemelor de sănătate cu care se confruntă, în speranța că fanii ei vor înțelege dificultățile prin care trece.

„Norovirus este un virus foarte urât și îți ia toate puterile și toate stările. Vreau să vă spun că am o stare de neputință, nu pot să stau în picioare nici măcar 5 minute. Mă simt foarte rău, dar mâine dimineață va veni o doamnă asistentă la mine și-mi va pune o perfuzie cu ceva pentru hidratare și mă bucur că am luat tratamentul corect pentru a încetini vărsăturile și toate stările astea.”,  spunea Dana Roba.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.