Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 02 aug 2024, 21:39

Dana Roba, revoltată după ce fostul soț a primit doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor.

Sursa: Instagram- Daniela Roba make-up artist

Dana Roba a avut o primă reacție după ce fostul soț, Daniel Balaciu, cel care a măcelărit-o cu ciocanul, a fost condamnat la doar șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor.

Make-up artista a făcut mai multe declarații după ce fostul ei soț, Daniel Balaciu, a fost condamnat la șapte ani de închisoare pentru tentativa de omor asupra sa. Incidentul dramatic s-a petrecut anul trecut, când Daniel Balaciu a atacat-o pe Dana cu un ciocan, lăsând-o într-o baltă de sânge. În emisiunea "Online Story by Cornelia Ionescu", Dana Roba a oferit detalii despre situația actuală și despre planurile sale de viitor.

Citește și: Scandal uriaș între Dana Roba și fosta soacră, în sala de judecată: „Nu m-a ajutat cu 5 lei”. Ce acuzații și-au adus cele două

Daniel Balaciu a fost condamnat la șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor

Dana Roba și-a exprimat nemulțumirea față de sentința primită de fostul ei soț, considerând că pedeapsa este mult prea blândă pentru gravitatea faptelor comise.

Ea a mărturisit că nu poate înțelege cum este posibil ca în România să se acorde o astfel de pedeapsă pentru o tentativă de omor.

Citește și: Soțul Danei Roba, condamnat la ani grei de închisoare! Daunele uriașe pe care Daniel Balaciu trebuie să le plătească

Vedeta și-a exprimat frustrarea față de sistemul de justiție din România, pe care îl consideră lent și indolent.

Dana Roba vrea chiar să se mute din țară, considerând că în România, femeia și copiii nu sunt protejați de lege.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

„Șapte ani, nu-mi vine să cred. Șapte ani pentru tentativă de omor a mamei copiilor tăi. Eu nu înțeleg care este țara în care eu m-am născut și trăiesc. Îmi pare foarte rău că m-am născut în România. Dacă eram în altă țară, era executat. E păcat. Femeia nu este protejată, copiii nu sunt protejați. Mie nu-mi vine să cred în ce țară trăim.”, a spus Dana Roba, în cadrul emisiunii ” Online story by Cornelia Ionescu ”.

Când se vor căsători Dana Roba și Beni

Dana Roba a mai spus că, indiferent de câte procese vor urma, nu va permite fetelor sale să își mai vadă tatăl. Cât despre procesul de divorț, vedeta susține că acesta se desfășoară lent, însă are încredere că la următoarea înfățișare, programată în toamnă, va obține în sfârșit divorțul și va putea să își continue viața alături de actualul partener, Beni.

În emisiune, Dana a povestit cum, după ce a ieșit de la tribunal, i-a spus fostei soacre că Beni este adevăratul tată al fetelor sale. Această declarație ar fi provocat un șoc puternic pentru fosta sa soacră.

Citește și: Dana Roba, cutremurată la priveghiul Ancăi Molnar: „Îmi venea să leșin!” Make-up artista nu și-a mai putut stăpâni lacrimile atunci când a văzut-o pe colega sa în sicriu

„Dumnezeu mi l-a adus pe cel pe care fetele îl iubesc foarte mult. Și ca să fac în ciudă mai tare socrilor mei, ieri când am ieșit de la tribunal, știi ce i-am zis: ”Benuțu este tata lui Chantal și a lui Celine”. La care fosta mea soacră îi venea să leșine...săraca. Nu e tată cine te face, e tată cine te crește, cine îți dă o educație.”, a mai spus Dana Roba.

Dana Roba a anunțat că dacă procesul de divorț se va finaliza în toamnă, ea și Beni se vor cununa anul viitor.

„Cred că anul viitor pe vremea asta. România este o țară lentă, indolentă, amânăm pentru luna viitoare și tot așa. Următoarea înfățișare este în octombrie, când mă văd cu Daniel.”, a spus Dana Roba la ”Online story by Cornelia Ionescu”.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.