Dana Roba s-a întors la muncă. Cât câștigă aceasta pe zi ca make-up artist?

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 29 iul 2023, 14:41

Dana Roba

Sursa: https://www.facebook.com/profile.php?id=100044308095567

După trauma suferită, din cauza soțului său, make-up artistul Dana Roba a reușit să revină la muncă.

Dana Roba începe să își reintre în normal și s-a întors la meseria pe care o practică cu placere, cea de make-up artist. Câți bani făcea aceasta pe zi?

Dana Roba revenit la muncă

După incidentul pe care l-a avut cu soțul său, Dana Roba a revenit la muncă. Cunoscută pentru meseria sa, cea de make-up artist, Dana a efectuat primul machiaj pe propriul său chip, după care și-a anunțat clientele că pot reveni la salon.

Aceasta a fost lovită, în urmă cu două luni, în dreptul capului de către soțul său, cu ciocanul. Bruneta a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii îi dădeau slabe șanse de supraviețuire, dar au făcut tot posibilul să o salveze.

Citește și: „Am o durere insuportabilă. Este foarte greu prin ce trec acum” Așa arată mâinile Danei Roba la aproape două luni după ce au fost mutilate cu ciocanul! FOTO

În urmă cu două săptămâni, artista a revenit la job-ul care a consacrat-o și și-a chemat clientele pentru a putea beneficia de serviciile de înfrumusețare.

Dana Roba este nevoită să strângă bani să își întrețină familia, dar și pentru recuperare. Aceasta mai are nevoie de o intervenție prin care i se va pune o placă de titan, după care va trebui să reînceapă recuperarea.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Câți bani câștigă Dana Roba din machiaj?

Dana Roba primește la salon câte cinci sau șase cliente pe zi. Pentru un machiaj de mireasă, aceasta încasează suma de 700 de lei, în care este inclus și aranjarea părului. Pentru un machiaj mai simplu, aceasta ia 400 de lei. De asemenea, pentru programul său de la 5:30 până la 19:00, încasează peste 2.000

de lei.

Din păcate, Dana Roba a precizat că a avut mai multe cliente care au renunțat la serviciile sale din cauza modului în care aceasta a ajuns să arate, după incident.

„Am și multe fete noi care își doresc să le machiez eu. Am avut și cliente vechi care au plecat că nu au vrut să mă vadă așa, că sunt prea urâtă.

Asta este, fiecare alege ce face cu banii lui”, a spus aceasta.

Citește și: Dana Roba se întâlnește cu soțul ei pentru prima oară de la momentul atacului. ,,Nu îmi este teamă, în primul rând e Dumnezeu cu mine’’

Dana Roba se va întâlni față în față cu soțul violent

Make-up artistul urmează ca săptămâna viitoare să se vadă față în față cu cel care i-a distrus fața și care a băgat-o în spital: „Am emoții la o astfel de întâlnire.

Îmi este frică să nu mi se facă rău, să îmi vină să vomit, să mă ia ambulanța de acolo. Presimt că asta o să se întâmple. Una era în sala de judecată unde el ar fi fost închis în cușcă și păzit de opt mascați și alta este aici. Va fi oricum cu cătușe, pentru că este un caz deosebit de grav și vor fi și mascații. Îmi este frică și în situația asta. El este un om deosebit de periculos! Vor să îi dea premeditarea. Se va confirma că el a premeditat totul. Am multe probe de adus. Am și înregistrări cu copiii în care spuneau că au văzut tot. El a premeditat tot. Eu în 5 mai am luat permisul. El era total împotriva asta și în 5 iunie a vrut să mă omoare. Ce a vrut să facă cu treaba asta?! E clar că este premeditată treaba!”

Sursă: