Dana Roba se întâlnește cu soțul ei pentru prima oară de la momentul atacului. ,,Nu îmi este teamă, în primul rând e Dumnezeu cu mine’’

Author: Diana Ghita
Actualizat: 27 iul 2023, 12:54

Cum îl va confrunta Dana Roba pe Daniel Balaciu

Sursa: Instagram; radioimpuls.ro

Dana Roba a trebuit să se prezinte la tribunal pe 26 iulie, pentru a-l confrunta pe cel care i-a dorit sfârșitul, soțul ei, Daniel Balaciu. Din cauza acestuia, vedeta a trecut prin suferințe crunte, după ce a măcelărit-o cu un ciocan, în urmă cu două luni.

În urma agresiunii, victima a fost transportată la spital cu mâinile rupte și craniul spart. Acolo ea a fost supusă, de urgență, unei operații pe creier, care a durat 9 ore.

Citește și: În ce stare se află Dana Roba după ce s-a trezit din comă. Vedeta este în continuare în stare extrem de gravă: „Prima dată ne-a întrebat de ce s-a întâmplat asta”

Lanțul suferințelor încă nu a luat sfârșit

În ciuda chinurilor la care a fost supusă, Dana Roba a învins lupta cu moartea, iar acum ea s-a întors la fetele sale și vrea să lupte pentru dreptate. Însă, cu toate acestea, vedeta nu s-a vindecat complet, căci ea încă se reface după intervențiile la care a fost supusă. Iar suferința ei nu s-a încheiat, încă, deoarece va mai trebui să intre, de câteva ori, în sala de operații, pentru a-i fi reconstruit craniul alterat de loviturile cu ciocanul, aplicate de Daniel.

În acest moment, agresorul este la închisoare, pentru faptele sale. Însă, ieri, pe 26 iulie, Dana Roba și soțul trebuiau să se întâlnească în sala de judecată, pentru prima dată după cele întâmplate. Totuși, victima nu s-a putut prezenta, tocmai din cauza stării ei instabile de sănătate.

Ea a transmis că nu poate dormi noaptea și că ia pastile pentru această problemă, dar acestea își fac efectul abia spre dimineață.

Astfel, vedeta nu are o rutină de somn normală. De altfel, din cauza stării în care se află, chiar și medicii i-au recomandat să amâne întâlnirea cu Daniel și s-o reprogrameze când ea se va simți mai bine.

Citește și: ,,Mi-a săpat groapa” Dana Roba scoate în lumină noi detalii din căsnicia ei cu Daniel Balaciu

Dana Roba își dorește să-și privească atacatorul în ochi

După cum declară pentru Spynews.ro, Dana Roba chiar își dorește ca această întâlnire să se poată reprograma, deoarece ea vrea să stea față în față cu cel care a mutilat-o. Ea și-a pregătit de mult timp întrebările pe care vrea să i le pună.

,,Urmează să am o întâlnire foarte importantă cu fostul soț și avocații noștri în fața procurorului, trebuia să fie mâine, doar că eu momentan nu pot să mă prezint pentru că eu nu dorm, căci după ce am fost maltratată și bătută, eu nu pot să dorm toată noaptea

și imaginează-ți să stai toată noaptea, noroc că ascult predici, îmi pun muzică creștină, asta e activitatea mea de noapte, iar pe la 6-7 reușesc și eu să adorm până la vreo 1.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Medicul mi-a recomandat să iau un tratament pentru somn, tocmai de aceea cu părere de rău nu mă pot prezenta la întâlnirea pe care domnul procuror a realizat-o, dar sper să fie reprogramată, iar eu să-mi reiau activitatea în adevăratul sens al cuvântului”, a susținut

Dana Roba, pentru Spynews.ro.

Citește și: Cum arată Dana Roba, la aproape două luni de când a fost agresată fizic de soțul ei. Rănile make-up artistei încep să se vindece

Ce întrebări a pregătit Dana Roba pentru Daniel

Vedeta este ferm convinsă că Dumnezeu o însoțește și o protejează în permanență, așa că ea nu se teme de întâlnirea cu Daniel Balaciu. De asemenea, ea nu își dorește să ia contact verbal direct cu soțul, iar toate întrebările i le va adresa prin intermediul avocatului.

,,Nu îmi este teamă, în primul rând e Dumnezeu cu mine, nu mi-a fost teamă nici când mi-a dat ciocane în cap, atunci s-a prezentat îngerul lui Dumnezeu și mi-a zis că eu nu voi simți nicio durere și așa a și fost, doar că îmi este urât, e o diferență în a-ți fi urât și teamă, îmi e urât să îl văd, dar asta e legea în România și trebuie să mă văd cu el”, a mai mărturisit Dana Roba.

Victima a dezvăluit și întrebările principale pe care urmează să i le adreseze agresorului, de la care așteaptă răspunsuri pentru ceea ce i-a făcut.

,,Întrebările mele le voi transmite prin domnul procuror, nu îmi doresc să vorbesc cu el nici măcar un cuvânt, nu vreau să-i zic nimic eu personal și dacă vreau să-l întreb ceva o să-i transmit domnului procuror: «Vă rog frumos să-l întrebați pe fostul meu soț dacă nu s-a gândit că mama copiilor săi e cea mai importantă femeie din viața lui?»

Întrebarea pe care neapărat vreau să i-o pun e «De ce a uitat la ce Dumnezeu mă închin eu și cui Dumnezeu îmi fac eu voia, și nu s-a gândit că Dumnezeul căruia îi slujesc și mi-a dat viață nu mă va lăsa să mor» Asta e întrebarea mea, ca el cu siguranță a uitat cui Dumnezeu îi fac eu voia și cui Dumnezeu mă rog eu în fiecare zi, care m-a ascultat de fiecare dată când l-am chemat”, a mai declarat Dana Roba pentru sursa citată.

Citește și: „Mă bazez doar pe Dumnezeu”. Cum arată mâinile Danei Roba, la aproximativ două luni de când a fost la doar un pas de a-și pierde viața din cauza fostului soț

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.