Dana Roba se teme pentru viața ei: ,,O să vină din nou să mă omoare”. Make-up artistul vrea să părăsească România

Autor: Diana Bostan

Dana Roba vrea să părăsească România

Sursa: Instagram: danielarobamakeupartist

Dana Roba vrea să renunțe la tot și să plece din România. Make-up artistul a mărturisit că se teme pentru siguranța propriei vieți.

În cadrul unui apel video în direct la ”Follow us” cu Teo Trandafir și Ilinca Vandici, Dana Roba a mărturisit că se teme în continuare pentru siguranța ei. Împinsă de teamă, make-up artistul a decis să plece din România.

Dana Roba vrea să părăsească România

Dana Roba a luat o decizie drastică în privința siguranței sale personale. După ce va obține custodia fetelor sale, ea plănuiește să părăsească țara pentru a se feri de pericolul reprezentat de fostul ei soț.

Make-up artistul trăiește în continuare cu teama că ar putea deveni din nou victima celui care i-a pus viața în pericol în trecut.

După ce a fost agresată brutal și a ajuns în comă din cauza fostului ei soț, Dana Roba încă trăiește cu teamă, deși agresorul său, Daniel Balaciu, este acum în spatele gratiilor și urmează să fie judecat pentru faptele sale. Vedeta a mărturisit în cadrul emisiunii ”Follow us” faptul că-și dorește să obțină custodia fetițelor și să se stabilească în altă țară alături de ele și de Beni, actualul său partener.

Citește și: Dana Roba, mesaj emoționant de ziua ei de naștere: „Cea mai mare avere și bucurie”. Cum a sărbătorit vedeta împlinirea vârstei de 32 de ani

”Eu acum trebuie să mă lupt pentru custodia copiilor, îmi doresc foarte mult să am custodia. Nu îmi doresc apartamentul, nu îmi doresc nimic, îmi doresc custodia copiilor mei, pentru că în următorii cinci ani eu îmi doresc să plec din țara asta.

Eu îmi doresc să plec din România. După ce câștig procesul și așa mai departe, îmi doresc să îmi cumpăr o casă în Germania, Elveția, oriunde, în orice țară și să părăsesc România. Ceea ce mi s-a întâmplat... eu mă gândesc la viața mea, mă gândesc că o să ispășească anii ăia în pușcărie și după aceea o să vină din nou să vrea să mă omoare.”,  a spus Dana Roba, în cadrul emisiunii ”Follow us”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Dana Roba și-a sărbătorit recent ziua de naștere

Vineri, pe 15 martie, Dana Roba a împlinit 32 de ani și a sărbătorit acest eveniment alături de fiicele ei, cele mai dragi persoane din viața sa. Cu ocazia zilei sale de naștere, make-up artistul a realizat un frumos decor roz, plin de flori și baloane roz, la ea acasă, unde și-a dorit să aibă o ședință foto cu fetițele ei, pentru ca, peste ani, să-și poată aduce aminte de momentele frumoase petrecute cu ele.

Cu acest prilej, Dana Roba le-a îmbrăcat pe Chantal și Celine în niște frumoase rochițe roz, pentru a se asorta cu tematica evenimentului, iar micuțele s-au arătat cu adevărat încântate de ținutele pe care le-au purtat.

Citește și: Dana Roba, mesaj emoționant pentru fanii din online: „Trebuie să fii zdrobit ca să te bucuri”. Ce a vrut să le transmită vedeta internauților

Deși a primit multiple urări de la familie, prieteni și urmăritori, de ziua ei, vedeta a decis să se focuseze pe fiicele sale. După ce a fost foarte aproape de moarte, femeia vrea să stea cât mai mult în compania micuțelor și să petreacă împreună fiecare moment important din viețile lor. 

Acest lucru se poate deduce cu ușurință din mesajul pe care bruneta l-a postat de ziua ei, însoțit de o filmare cu Chantal și Celine:  „După ce treci prin valea umbrei morții, îți dai seama că copiii sunt cea mai mare avere și bucurie în această

viață! Dacă ele sunt bine, și eu sunt bine”.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.