Dana Roba și Beni s-au despărțit! Anunțul a fost făcut de amândoi în urmă cu puțin timp: „E timpul să mergem pe drumuri separate”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 21 aug 2024, 15:26

Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație

Sursa: Instagram Daniela Roba

Dana Robi și Beni s-au despărțit, iar vestea a fost confirmată de amândoi pe rețelele sociale. Cei doi erau împreună de un an.

Dana Roba și Beni au decis să pună punct relației lor, iar decizia pare să fi fost de comun acord, conform declarațiilor celor doi. Totuși, anumite cuvinte ale Danei Roba i-a pus pe gânduri pe fani.

Citește și: Ce a făcut Dana Roba cu verigheta de la Daniel Balaciu: „Am luat bani pe ea”. Când se va finaliza procesul de divorț al celor doi

Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație

„Din păcate, relația mea cu Beni s-a terminat aici. Îți mulțumesc că ai fost alături de mine timp de 1 an. Consider că și eu ți-am fost alături din toate punctele de vedere, iar acum nu mai pot.. viața merge înainte și fără mine!” a transmis Dana Roba.

Fostul ei iubit, Beni, a postat și el un mesaj în care anunță despărțirea de make-up artistă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

„Dana: a fost o călătorie frumoasă, dar acum e timpul să mergem pe drumuri separate. Sper ca fiecare să își găsească liniștea”, a spus și Beni, într-un Insta Story.

Beni i-a fost alături Danei în cele mai cumplite momente. În urmă cu un an și câteva luni, make-up artista a fost măcelărită de fostul soț, Daniel Balaciu.

La câteva luni distanță, Beni a apărut în viața vedetei și a sprijinit-o necondiționat.

Din păcate, orice e frumos se termină repede și astfel s-a întâmplat și în cazul relației dintre cei doi.

 


Robert și Giuly se mențin fermi pe poziții și nu renunță la planul de a pleca împreună acasă, întrucât nu pot trece peste posibilul scenariu în care Patrick ar fi avut o relație cu Bianca Giurcă în afara „Casei iubirii”.