Dana Roba și Beni, surprinși din nou împreună. Cei doi au plecat în vacanță alături de fetițele make-up artistei

Autor: Laura Macovei

Dana Roba și Beni au plecat împreună în vacanță, însă nu singuri, ci alături de fetițele make-up artistei

Sursa: Dana Roba Instagram

Dana Roba și Beni au fost surprinși din nou împreună, la doar două săptămâni de când au anunțat despărțirea.

Dana Roba și Beni au plecat împreună în vacanță, însă nu singuri, ci alături de fetițele make-up artistei.

Citește și: Ce a făcut Dana Roba cu verigheta de la Daniel Balaciu: „Am luat bani pe ea”. Când se va finaliza procesul de divorț al celor doi

Cum au fost surprinși Dana Roba și Beni, la două săptămâni de când au anunțat despărțirea

După anunțul conform căruia cei doi au decis să continue pe drumuri separate, se pare că Dana Roba și Beni ar fi decis să își mai acorde o șansă. Cei doi au plecat împreună la mare, alături de cele două fetițe ale make-up artistei.

Se pare că fotografia care i-a dat de gol este postată chiar de Dana Roba pe rețelele sociale. În imagini se observă cum fetițele acesteia stau lângă Beni.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

Deocamdată niciunul din cei doi nu a anunțat o posibilă împăcare în mediul online. Cert este că aceștia încă petrec timp unul alături de celălalt, la doar două săptămâni de când au pus punct relației.

Citește și: Dana Roba și Beni s-au despărțit! Anunțul a fost făcut de amândoi în urmă cu puțin timp: „E timpul să mergem pe drumuri separate”

„Din păcate, relația mea cu Beni s-a terminat aici. Îți mulțumesc că ai fost alături de mine timp de 1 an. Consider că și eu ți-am fost alături din toate punctele de vedere, iar acum nu mai pot.. viața merge înainte și fără mine!” spunea Dana Roba.

În aceeași zi, și Beni confirmase despărțirea de Dana Roba, motivând faptul că cel mai bine este să pornească pe drumuri separate.

„Dana: a fost o călătorie frumoasă, dar acum e timpul să mergem pe drumuri separate. Sper ca fiecare să își găsească liniștea”, spunea și Beni, într-un Insta Story.

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.