Dana Roba si Loredana Chivu au pasit impreuna in biserica! "Inainte sa se boteze, cu doua saptamani, s-a culcat cu un lautar..."

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:39

Dupa ce marti seara si-au aruncat acuze si s-au contrat toata seara legat de fizic si ocupatie, Dana Roba s-a tinut de cuvant si a dus-o pe Loredana Chivu la o biserica din centrul Capitalei.

 

Dana Roba si Loredana Chivu au pasit impreuna in biserica! "Inainte sa se boteze, cu doua saptamani, s-a culcat cu un lautar..."
Dupa ce marti seara si-au aruncat acuze si s-au contrat toata seara legat de fizic si ocupatie, Dana Roba s-a tinut de cuvant si a dus-o pe Loredana Chivu la o biserica din centrul Capitalei. Cele doua s-au intepat si s-au certat in Casa Domnului unde nu s-au stapanit si si-au aruncat numai acuze.
Discutia a continuat in platoul WOWbiz, miercuri seara, cand cele doua nu s-au putut stapani si au inceput iar cu reprosurile.
"Dana ia in ras orice religie, se poarta urat si nu cred ca s-a spovedit niciodata. Era biserica plina si ea vorbea tare. Nu iti e rusine, tu, pocaita, sa iti arati picioarele la tv? E pacat sa iti bati joc de Dumnezeu. Inainte sa se boteze, cu doua saptamani, s-a culcat cu un lautar...
au facut-o posta! tu incerci sa atragi oamenii in cultul tau, in secta ta. Eu nu suport oamenii falsi, mincinosi si aroganti. Eu nu mint", a marturisit Loredana Chivu la WOWbiz.
"Am vazut mult teatru, pupa icoane fara sentiment fata de Dumnezeu. Mi-e mila de tine. Uite ce buze ai! E lipsa de respect sa vorbeasca peste mine, despre ce vorbim? Eu, cand o sa mor, o sa ajung in Rai, iar Loredana o sa ajunga in Iad.
Sunt aici sa aib o sansa la Dumnezeu. Eu cred ca tu esti agitata pentru ca minti. Nu iti bate joc de Hristos, te rog. Eu nu mi-am batut joc de nimeni.", a spus Dana Roba care a si plecat, la un moment dat, din platoul emisiunii.
In timpul zilei ploioase de miercuri, Dana Roba si Loredana Chivu au facut 'schimb de biserici'. Cele doua s-au intalnit si au fost la un lacas ortodox si la unul penticostal.
"Credinta este in suflet, nu in alta parte. Nu trebuie sa mergi la biserica. Cand intru, imi acopar capul, ma rog, ma inchin, aprind lumanari, dau acatiste", a marturisit Loredana Chivu inainte sa dea cu ochii de DAna.
"Ultima data cand am intrat intr-o biserica ortodoxa a fost la 16 ani. Am mers la biserica penticostala. In ultimii 5 ani, nu prea am fost.
Vreau ca Loredana sa se pocaiasca, si ea si toata lumea. Rolul meu este sa duc cat mai multi oameni cu mine in cer", a marturisit cu sinceritate Dana.
Intra pe wowbiz.ro si urmareste ce au putut sa faca cele doua in biserica!

Cele doua s-au intepat si s-au certat in Casa Domnului unde nu s-au stapanit si si-au aruncat numai acuze. Discutia a continuat in platoul WOWbiz, miercuri seara, cand cele doua nu s-au putut stapani si au inceput iar cu reprosurile.



" Dana ia in ras orice religie, se poarta urat si nu cred ca s-a spovedit niciodata. Era biserica plina si ea vorbea tare. Nu iti e rusine, tu, pocaita, sa iti arati picioarele la tv? E pacat sa iti bati joc de Dumnezeu. Inainte sa se boteze, cu doua saptamani, s-a culcat cu un lautar... au facut-o posta! tu incerci sa atragi oamenii in cultul tau, in secta ta. Eu nu suport oamenii falsi, mincinosi si aroganti. Eu nu mint", a marturisit Loredana Chivu la WOWbiz.

" Am vazut mult teatru, pupa icoane fara sentiment fata de Dumnezeu. Mi-e mila de tine. Uite ce buze ai! E lipsa de respect sa vorbeasca peste mine, despre ce vorbim? Eu, cand o sa mor, o sa ajung in Rai, iar Loredana o sa ajunga in Iad. Sunt aici sa aib o sansa la Dumnezeu. Eu cred ca tu esti agitata pentru ca minti. Nu iti bate joc de Hristos, te rog. Eu nu mi-am batut joc de nimeni", a spus Dana Roba care a si plecat, la un moment dat, din platoul emisiunii.


In timpul zilei ploioase de miercuri, Dana Roba si Loredana Chivu au facut 'schimb de biserici'. Cele doua s-au intalnit si au fost la un lacas ortodox si la unul penticostal.

" Credinta este in suflet, nu in alta parte. Nu trebuie sa mergi la biserica. Cand intru, imi acopar capul, ma rog, ma inchin, aprind lumanari, dau acatiste", a marturisit Loredana Chivu inainte sa dea cu ochii de Dana.

" Ultima data cand am intrat intr-o biserica ortodoxa a fost la 16 ani. Am mers la biserica penticostala. In ultimii 5 ani, nu prea am fost. Vreau ca Loredana sa se pocaiasca, si ea si toata lumea. Rolul meu este sa duc cat mai multi oameni cu mine in cer", a marturisit cu sinceritate Dana.

Intra pe wowbiz.ro si urmareste ce au putut sa faca cele doua in biserica!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.