Dana Roba, strigăt de ajutor în mediul online! ”Vă rog din suflet să” Cu ce probleme se confruntă make-up artistul

Author: Diana Bostan
Actualizat: 05 sep 2023, 11:05

Dana Roba

Sursa: Instagram- Daniela Roba make-up artist

Dana Roba și-a îngrijorat fanii cu ultima sa postare din mediul online. Make-up artistul a cerut ajutorul persoanelor care o urmăresc.

Problemele nu s-au sfârșit pentru Dana Roba. Deși trăiește o poveste de dragoste cu Beniamin, aceasta a fost protagonista unor situații mai puțin plăcute.

Dana Roba a cerut sprijinul urmăritorilor săi

Make-up artista a fost la un pas de moarte, după ce fostul soț a mutilat-o cu ciocanul, dar chiar și așa, Dana Roba este optimistă și-și vede în continuare de viață.

Aceasta a susținut faptul că este sunată în fiecare noapte de către o persoană care nu vorbește și bănuiește că ar fi vorba chiar de soțul agresor.

Citește și: Dana Roba, mesaj emoționant pe rețelele de socializare! Make-up artistul le-a arătat urmăritorilor: „Să-mi poată salva viața”

În urmă cu câteva ore, Dana Roba a cerut ajutorul urmăritorilor săi cu privire la un cont fals făcut în numele ei.

Make-up artista le-a cerut urmăritorilor săi să raporteze contul fals, după ce persoana din spatele acestuia ar fi postat mai multe poze și cu fiicele ei.

Citește și: Ce a arătat testul poligraf în cazul lui Daniel Balaciu. Concluziile răstoarnă tot în cazul celor doi!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Aceasta se teme ca nu cumva pe contul respectiv să apară imagini sau informații false în legătură cu ea, din moment ce contul se intitulează ca fiind „oficial”.

Dana Roba și-a coafat părul pentru prima dată de la incident

Aceasta a dorit să împărtășească cu urmăritorii acest moment de fericire și le-a arătat noua ei coafură. Dana Roba nu-și mai ascunde părul și este extrem de mândră de podoaba ei capilară în aceste momente.

Citește și: „Este un tip care nu este violent, nu are antecedente” Ce a declarat avocatul lui Daniel Balaciu, cel care a desfigurat-o pe Dana Roba

„  Uita-ți cât de lung mi-a crescut părul, încât pentru prima dată mi-am făcut o coafură pentru părul scurt. O coafură feminină pentru că știm foarte bine sunt multe femei care se tund scurt, iar eu nu m-am tuns de plăcere, așa a trebuit pentru ca medicii să-mi poată salva viața”, a spus Dana Roba, în secțiunea Instastory.

Citește și: Dana Roba, noi detalii despre relația cu Beni „ Prima dată l-am văzut” Cum a început povestea lor de iubire

Dana Roba a postat o poză cu ea, de după operație, pentru a face o comparație în ceea ce privește lungimea părului. Make-up artistul a dezvăluit faptul că a folosit doar puțin fixativ pentru a-și coafa părul.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.