Dana Roba va fi supusă unei noi intervenții chirurgicale în Turcia: „Va trebui să-mi fie luată din coastă”. Make-up artistul a oferit toate detaliile legate de procedură

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 05 iun 2024, 10:49

A trecut un an de la momentul în care Dana Roba a fost măcelărită cu ciocanul

Sursa: Instagram: danielarobamakeupartist

A trecut un an de la momentul în care Dana Roba a fost măcelărită cu ciocanul de către cel care îi era soț. Make-up artistul a trecut prin mai multe intervenții chirurgiale, însă îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru faptul că a scăpat cu viață.

Dana Roba a făcut declarații șocante la un an de la tragedie. Bătută de soțul ei cu un ciocan, acum, femeia se luptă prin tribunale să își facă dreptate, cu speranța ca Daniel Balaciu să rămână cât mai mulți ani după gratii.

A trecut un an de la momentul în care Dana Roba a fost la un pas de moarte

În emisiunea “Online Story by Cornelia Ionescu”, Dana Roba a vorbit despre următoarea intervenție chirurgicală la care va fi supusă.

Vedeta va merge în Turcia, acolo unde se așteaptă la o minune. Make-up artistul susține că intervenția constă în luarea unei bucăți din coastă pentru a fi pusă în frunte.

Citește și: Dana Roba, noi declarații despre chinul prin care au trecut fetițele sale. Micuțele Chantal si Celine au suferit o traumă puternică când au văzut-o pe mama lor mutilată: „Nu vor să îl mai vadă niciodată”

Fruntea mea arată îngrozitor. Eu trebuie să mă duc în septembrie să fiu din nou supusă unor operații, anestezii. Va trebui să-mi fie luată din coastă și pusă în frunte. Vă dați seama, o să trec din nou prin niște clipe foarte grele. Dar cred că Dumnezeu va fi cu mine. Dumnezeul acela care a fost cu mine în balta de sânge și am stat acolo șapte ore și n-am murit.

”, a dezvăluit Dana Roba, în cadrul emisiunii ” Online Story by Cornelia Ionescu ”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Vedeta a dezvăluit faptul că a apelat la clinica din Turcia, fiind impresionată de rezultatele pe care medicii de acolo le-au avut în cazul unei tinere rănite în războiul din Afganistan.

În același timp, Dana Roba a mărturisit că operația nu este atât de costisitoare acolo în comparație cu România.

Ce dezvăluiri a făcut Dana Roba în legătură cu Beni

După acest incident, Dana Roba a găsit forța necesară pentru a-și reface viața. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Beni, cel care o susține în toate demersurile sale și care o însoțește chiar și la tribunal. 

Citește și: Dana Roba, decizie radicală la aproape un an de când a fost mutilată de soțul ei. Make-up artistul vrea să îl decadă din drepturile părintești pe Daniel Balaciu: „Fetele au fost de față, sunt traumatizate”

Dana Roba și Beni au plecat într-o mică vacanță, iar vedeta simte că și-a încărcat bateriile pentru a face față următoarelor provocări din viața ei.

Vedeta și iubitul ei au închiriat un apartament un regim hotelier, unde au petrecut clipe minunate, alături de cele două fetiței ale Danei.

„Foarte bine și foarte liniștită. Fără să mai uit după cineva care mă înjură și fără să mai uit pe cineva că mă blestemă și mă urăște. Foarte bine m-am simțit. Nu mai spun fetele. Extraordinar de bine am închiriat un apartament în regim hotelier, unde am stat acolo 5 zile”, a mai povestit Dana Roba.