Dana Roba va fi supusă unei noi intervenții! „Nu am voie să trăiesc fără operație”. Suferințele vedetei încă nu s-au încheiat

Author: Diana Ghita
Actualizat: 05 oct 2023, 13:24

Ce operație trebuie să facă Dana Roba 

Sursa: Instagram

Dana Roba este o renumită vedetă din România, care este cunoscută și ca „make-up artistul vedetelor”. Însă, deși aceasta lucrează din nou, problemele ei nu au luat sfârșit.

La începutul verii, Dana Roba a fost bătută, fără milă, de către propriul ei soț, Daniel Balaciu. Acesta i-a aplicat multiple lovituri de ciocan vedetei, care, după atac, a trecut prin multe intervenții chirurgicale, fiind la un pas de a-și pierde viața.

Ce intervenție trebuie să mai facă Dana Roba

Cu trecerea timpului, starea de sănătate a brunetei s-a îmbunătățit vizibil, însă chinurile nu au trecut pe deplin.

După câteva luni de la prima operație pe creier, Dana Roba va trebui să fie, din nou, supusă unei intervenții de acest fel.

După loviturile de ciocan la nivelul capului, învelișul creierului a fost puternic afectat, iar până acum, doar pielea l-a protejat. Însă, Dana Roba nu poate sta foarte mult în această condiție, întrucât este în joc calitatea vieții ei.

Citește și: Dana Roba a recunoscut "Șansele ca eu să trăiesc au fost 0 %"Cum a reușit make-up artistul să supraviețuiască atacului

„Medicul mi-a spus deja că nu am voie să trăiesc fără operația la cap. A zis că nu pot să trăiesc așa pentru că am nevoie să cresc două fete normal, asta a fost reacția medicului. Eu m-am gândit să îmi las un breton des și să mă obișnuiesc cu ideea că am fruntea crăpată, dar a spus că nu se poate așa ceva”, a declarat vedeta, pentru WOWbiz.ro.

Astfel, Dana Roba are nevoie de o operație prin care să-i fie montat un strat învelitor pentru creier. Acesta este format din niște plăci de titan, care sunt extrem de scumpe, ajungând la prețul de 50.000 de euro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Dana Roba, declarație de dragoste emoționantă pentru Beni: „Indiferent de cât de greu pare”

În ce constă întreaga procedură la care va fi supusă Dana Roba

Însă, chiar dacă se va strădui să strângă suma necesară pentru costul intervenției, femeia își pune pe primul loc fetițele, cărora trebuie să le asigure un trai fără lipsuri. De asemenea, ea nu își face griji, fiind sigură că Dumnezeu o va ajuta atât în creșterea copiilor, cât și în rezolvarea problemelor de sănătate.

„Acum trebuie să fac bani pentru copiii mei. Eu cu fruntea îndoită pot să trăiesc, dar fără pâine copiii mei nu pot să trăiască. Fără bani de mâncare, copiii nu pot trăi. Una e una, alta e alta, o să îi ajut pe copiii mei cât pot. Cred că Dumnezeu va rezolva problema asta și cred mai mult decât orice.”, a spus make-up artista.

În tot acest timp, Dana Roba a urmat un tratament medical strict, însă, pentru a avea o viață 100% normală, trebuie să i se reconstruiască cutia craniană. Operația pe care vedeta trebuie să o facă presupune montarea unor plăci de titan acolo unde craniul ei este spart.

„Vorbim de două plăci de titan care vor fi montate una în partea stângă și una în față. Vorbim de două plăci de titan care vor fi realizate în Germania, dintr-un material ca și osul, ele vor fi făcute special pentru mine. Medicul a spus că creierul meu nu are nevoie să stea doar în piele, așa cum stă acum.”, a explicat bruneta, conform sursei citate.

Citește și: Fostul soț al Danei Roba a fost trimis în judecată! De ce infracțiune este acuzat bărbatul

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.