Dana Roba vrea să-și facă operație de reconstrucție a mâinilor! Make-up artista ar face orice ca să poată munci din nou: „Nu mai pot cu ele în ghips”

Author: Lavinia Medrea

Make-up artista ar face orice ca să poată munci din nou

Sursa: Instagram Dana Roba

Dana Roba este pregătită să-și facă operație de reconstrucție a mâinilor. Vedeta nu mai rezistă să fie limitată și își dorește să poată munci cât mai curând.

Dana Roba își dorește să ajungă cât mai repede la consult și să-și facă operația de reconstrucție a mâinilor. Vedeta își dorește atât de mult să aibă iar o viață normală încât e dispusă să vin oriunde în țară la un ortoped chirurg foarte priceput, care s-o poată opera cât mai repede și să-i ofere șansa să se întoarcă rapid la muncă.

Dana Roba vrea să-și facă operație de reconstrucție a mâinilor

Dana Roba a declarat că vrea să se opereze cât mai repede și caută un chirurg ortoped bun în toată țara, fiind dispusă să vină oriunde dacă are garanția că-și va putea folosi din nou mâinile.

„Am fost la neurochirurg și mi-a spus că îmi dă voie să mă operez la mâini, la doctorul Pătrașcu, iar el a zis că în data de 25 se întoarce din concediu și o să fac o vizită la dânsul.

O să îmi vadă mâinile și după aceea mă operează la operația pentru refacerea mâinilor.

Citește și: ''Mi-a transmis un mesaj prin domnul polițist'' Soțul Danei Roba vrea să se împace cu ea după ce a lăsat-o să zacă ore în șir într-o baltă de sânge

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pentru mine există totuși și varianta a doua că dacă aș găsi un doctor liber în țară sau la București, un doctor bun, m-aș duce chiar și mâine la el”, a declarat Dana Roba, pentru WOWbiz.

Dana Roba este dispusă să meargă oriunde pentru operație

Dana Roba mărturisește că este dispusă să vină și în București dacă este nevoie pentru a se opera, pentru că tot ce își dorește este să se opereze cât mai repede și să scape de ghips, să revină la muncă și să-și poată duce copiii la

școală și la grădiniță cu mașina. 

„Caut un medic bun, ortoped, în România. Dacă e din București îmi iau bilet de avion București – Timișoara, vin, mă operez și plec înapoi acasă. Dumnezeu să mă ajute că până în 25 să stau să aștept mi se pare exagerat de mult. Deja m-am săturat cu mâinile în ghips, nu mai pot. În numele lui Dumnezeu îți spun că nu mai pot cu ele în ghips.

Este foarte greu.

Citește și: În ce stare se află Dana Roba după ce s-a trezit din comă. Vedeta este în continuare în stare extrem de gravă: „Prima dată ne-a întrebat de ce s-a întâmplat asta”

M-aș bucura să vin la București, aștept să văd dacă voi găsi un medic, îmi doresc un medic bun, ortopedia să fie frumusețea vieții lui și să îmi facă mâna ca nouă.

Cred că Dumnezeu are oamenii lui care sunt înțelepți pe treaba asta.

Chiar dacă sunt așa de dărâmată, am fost de dimineață și m-am machiat, m-am făcut frumoasă ca să vadă doctorul că nu m-a operat degeaba, să vadă că mi-am dorit să trăiesc”, a declarat Dana Roba.