Dana Rogoz a răbufnit pe rețelele sociale! Actrița a avut un mesaj pentru cei care o critică: "Nu înțeleg ce..."

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 07 iul 2021, 12:28
Dana Rogoz, criticată pe rețelele sociale.
Sursa: Instagram

Dana Rogoz sau „Abramburica” este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România.

Dana Rogoz  este urmărită de foarte multe persoane în mediul online, dar aceasta a fost certată de fani pentru un detaliu dintr-o fotografie, așa că s-a supărat pentru că a fost trasă la răspundere și a răbufnit.

Citeste si: Decizia la care nimeni nu se aștepta! Dana Rogoz își ia fetița și pleacă din țară

Dana Rogoz, criticată pe rețelele sociale

La momentul actual, Dana Rogoz este una dintre cele mai apreciate bloggerițe din România. Cu toate că vedeta este foarte discretă cu viața ei, aceasta a fost aspru criticată de fani, după ce a postat o fotografie pe contul de Instagram, în care apărea alături de soț și cei doi copii chiar pe Acropole.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Îmediat după ce a publicat fotografia, au început să "curgă" criticile fanilor, care s-au grăbit să îi reproșeze că sistemul de purtare folosit pentru micuța Lia, nu este deloc unul potrivit sau de calitate, potrivit RomaniaTV.

Citeste si: Dana Rogoz a născut. Mesaj emoţionant şi prima poză cu bebeluşul pe Facebook

„Nu îți recomand un astfel de sistem, nu este ergonomic”, „nu cred că ai un sistem Manduca și folosești prostia aia din poză”, „Super tare, dar te rog informează-te despre sistemele ergonomice de purtare”.

„Abramburica” a răbufnit

Utilizatorii nu ar fi fost atât de aprigi, dacă ar fi fost atenți la descrierea pe care a făcut-o Dana pozei cu pricina, în care vedeta că a fost nevoită să accepte sistemul de

purtare pentru fiica ei, de autoritățile de pe Acropole. 

Nu a durat mult și Dana Rogoz a oferit o replică usturătoare în mediul online. Vedeta s-a supărat foarte tare pentru faptul că i s-a atras atenția cu privire la sistemul impus în momentul în care a ajuns la Acropole, așa că nu s-a mai putut abține și a dat un răspuns fulgerător.

Citeste si: Dana Rogoz, despre Andreea Bălan: „Când știi că femeia era să moară la naștere, pe tine te interesează dacă alăptează sau nu?!?”

„Nu cred că mă urmărești și nu cred că ai citit descrierea fotografiei până la capăt. Ăsta a fost un sistem pe care ni l-au pus la dispoziție la Acropole, unde nu ai voie cu căruciorul. Nu înțeleg ce nu înțelegi. Am Manduca XT – cu care o poarta Radu si un Artipoppe cu care o port eu. Mie mi se pare mai usor sa imi pun singura Artipoppe-ul ca idee, fata de Manduca. In schimb, ea nu a fost niciodata vreo mare fana a purtatului, preferand carcuciorul. De aceea in aceasta scurta vacanta nu am luat cu noi niciun sistem. Altceva mai vrei sa stii?”, a declarat categorică vedeta, conform  Cancan.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.