Dana Rogoz o adora pe Alexandra Stan! "Este cel mai tare artist roman peste hotare!" Vezi ce mari artisti a depasit in top cantareata

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:49

Dana Rogoz o admira foarte mult pe Alexandra Stan pentru care are numai cuvinte de lauda, pentru ea fiind mai presus de Inna.

Dana Rogoz o admira foarte mult pe Alexandra Stan pentru care are numai cuvinte de lauda, pentru ea fiind mai presus de Inna.

"Voi avea onoarea si bucuria ca sambata seara sa am alaturi de mine o invitata careia sintagma "roman de succes" ii vine manusa. Cum altfel o poti descrie cand a cucerit toate topurile muzicale internationale si a reusit performante unice? Sa o depasesti in clasamente pe Rihanna sau sa fii mai iubita decat David Guetta si Black Eyed Peas nu e putin lucru.
O demonstreaza si faptul ca piesele ei au milioane de vizualizari pe youtube, discurile de platina pentru vanzari record vin sa certifice o calitate pe care nimeni nu i-o poate nega: este cel mai tare artist roman peste hotare! Iar noi suntem foarte mandri de ea si imi va face mare placere sa o prezint pe Alexandra Stan",
a marturisit Dana Rogoz.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/stan-44540cde2f0a551aba3c4d60359b7e6f.jpg

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.