Dana Rogoz, tentata sa pozeze NUD? Vezi ce spune VEDETA despre aceasta ipostaza VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:10

Desi arata bine si ar putea reprezenta deliciul barbatilor ce savureaza pictoriale nud, sa fie adevarat ca actrita Dana Rogoz NICIODATA nu s-ar poza…goala pusca?!

 Acum 6 ani, totusi a fost mai indrazneata! A dansat in portjartier si corset! 

Sa fie adevarat ca cel mai nou cuplu monden al anului 2013 pare sa fie cel format din….Biiiaaanca Dragusanu si Victor Slav?! <>

Gura targului anunta cea mai tare cuplare mondena a momentului! Se zvoneste ca fosta lui Adrian Cristea si cu fostul Andei Adam au intrat pe mainile unor PR-i extrem de iscusiti, care au hotarat sa ii combine, de dragul publicitatii! Dansul din noaptea de Revelion sta drept dovada! Cei doi “singuratici” si-au facut de cap intr-un mod extrem de
provocator. Victor a…crăcit-o, aa..biciuit-o si i-a dat palme peste…popou, iar Bibi…facea pe interesanta si avea dorinta de a-l dominaaa!

S-au infierbantat rau, dar nu suficient de tare incat sa se trezeasca a doua zi unul in bratele celuilalt! Chiar daca nu s-a produs scanteia, echipa de pr o sa reuseasca sa aprinda…FALS: focul iubirii dintre cei doi! Mda…asteptam, cu sufletul la gura, declaratiile spumoase de iubire dintre cei doi amorezi, la origine….singuri
cuc!

>

Gura targului anunta cea mai tare cuplare mondena a momentului! Se zvoneste ca fosta lui Adrian Cristea si cu fostul Andei Adam au intrat pe mainile unor PR-i extrem de iscusiti, care au hotarat sa ii combine, de dragul publicitatii! Dansul din noaptea de Revelion sta drept dovada! Cei doi “singuratici” si-au facut de cap intr-un mod extrem de provocator. Victor a…crăcit-o, aa..biciuit-o si i-a dat palme peste…popou, iar Bibi…facea pe interesanta si avea dorinta de a-l dominaaa!

S-au infierbantat rau, dar nu suficient de tare incat sa se trezeasca a doua zi
unul in bratele celuilalt! Chiar daca nu s-a produs scanteia, echipa de pr o sa reuseasca sa aprinda…FALS: focul iubirii dintre cei doi! Mda…asteptam, cu sufletul la gura, declaratiile spumoase de iubire dintre cei doi amorezi, la origine….singuri cuc!


 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.