Dana Săvuică, dezvăluiri inedite din călătorii la Dimineața cu noi! “Abia aștept să văd Cuba! Mă cheamă!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 mai 2022, 16:54

 Dana Săvuică ne-a dezvăluit și care este următoarea destinație în care își dorește să ajungă.

Dana Săvuică le-a împărtășit celor din fața micilor ecrane, în cadrul ediției de astăzi, la “Dimineața cu noi”, secrete și sfaturi din călătoriile sale. Mare pasionată de călătorii, vedeta a vizitat, de-a lungul timpului, aproape întreaga lume, iar America Latină i s-a lipit de suflet.   

Dana Săvuică, dezvăluiri inedite din călătorii la Dimineața cu noi! 

Îndrăgita vedetă ne-a împărtășit care sunt destinațiile preferate, dar și ce îi place să facă atunci când ajunge pe meleaguri străine.

“Sri Lanka este prima destinație care mi-a pătruns în suflet, este ca o a două casă pentru mine, dar mi-au plăcut foarte mult și m-am <lipit> de Brazilia și Argentina. (…) Imi place atunci când ajung într-o țară străină să o descopăr; mă duc pe străzi, prin orașe, îmi închiriez mășină … mă plimb. (…) Asta înseamnă a explora”,  a spus vedeta.

Citeste si: Dana Savuica si Teo Trandafir, testate de Bursucu cu cele mai indiscrete intrebari! Iata cum au raspuns vedetele la cele mai intime intrebari!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Tot în cadrul matinalului “Dimineața cu noi”, Dana Săvuică ne-a dezvăluit și care este următoarea destinație în care își dorește să ajungă.

“Fie că vreți să va faceți singuri programul de călătorie sau va lăsăți pe mâna unei agenții (de turism – n.r.), înainte de a face acest drum, sfatul meu este să va informați despre cultură, obiceiurile poporului, nației respective (…) Sunt foarte multe aspecte de care trebuie să țineți cont.

Spre exemplu, în Kenya, am fost în Safari, iar acolo nu țipi, nu urli, nu râzi în gura mare, când treci pe lângă animalele sălbatice, pentru că ești în habitatul lor natural. Tu ești un vizitator și trebuie să-l respecți, să păstrezi liniștea aceea, ca să nu mai zic că le atragi atenția animalelor și pot să te atace (…) Abia aștept să văd Cuba…Mă cheamă! 😊”. a spus Dana Săvuică în cadrul ediției de astăzi “Dimineața cu noi”, de la Kanal D.

Citeste si: Horoscopul zilei cu Viviana Sposub, la Dimineața cu noi, 18 mai 2022 "Vești bune astăzi" Iată principalele previziuni de la astrologul Alexandra David!