Dana Săvuică, invitată duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Author: Diana Tilă
Actualizat: 06 apr 2024, 00:30

Dana Săvuică este invitata ediției de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Dana Săvuică este invitata ediției de duminica aceasta a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D. În prezent, femeie de afaceri,  Dana Savuică a fost unul dintre manechinele de elită ale României anilor ‘90, și prima femeie din țara noastră care a pozat în Playboy.

Citește și: Dana Săvuică, dezvăluiri inedite din călătorii la Dimineața cu noi! “Abia aștept să văd Cuba! Mă cheamă!”

Dana Săvuică, invitată duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

În anul 1996 a lansat prima școală de modele și, patru ani mai târziu, prima școală de dezvoltare personală de la noi din țară.  Vedeta spune despre ea ca a fost o “tocilară”,  în liceu  câștigând, timp de doi ani la rând, olimpiada națională de limbă engleză, cu 10 pe linie.  În vârstă de 53 de ani, Dana Săvuică este divorțată și are o fiică.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Dana Savuica si Teo Trandafir, testate de Bursucu cu cele mai indiscrete intrebari! Iata cum au raspuns vedetele la cele mai intime intrebari!

”A fost apariția în Playboy cea mai bună decizie din cariera dumneavoastră?”, ”Cum poate face carieră o mamă?”, ”Cât de cuminte a trebuit să fiți ca să vă protejați tatăl?”, ”Cum v-ați ținut departe de scandaluri?”, ”Ce ați schimba din trecutul dumneavoastră?”, ”Pe cine

ați bârfit ultima oară?”  , acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Dana Săvuică va trebui să răspundă duminică, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:30, numai la Kanal D.