Dana Săvuică s-a împotrivit tatălui și a devenit model: „Îi era teamă de mine ca fată, ca femeie”. Primul moment în care i-a ținut piept a dus-o pe culmile succesului

Author: Andreea Buinoschi

Femeia de afaceri susține că încrederea în propria persoană a fost acel ceva care i-a permis să își urmeze visul

Sursa: Captură Video

Dana Săvuică a fost mereu un copil obedient, doar că lucrurile s-au schimbat atunci când tatăl său nu i-a dat voie să își urmeze pasiunea. În perioada studenției, a participat la un concurs de modeling și a continuat să aibă o carieră în această direcție, în ciuda spuselor tatălui său.

Dana Săvuică s-a împotrivit dorințelor tatălui său și, nelăsând-o să dea la actorie, a decis să participe la un curs de modeling, în primul an de facultate. Acest lucru nu i-a făcut deloc plăcere tatălui său, dar Dana Săvuică a considerat că are principii suficient de sănătoase și de bine înrădăcinate, încât să dea un pas înapoi, dacă va fi cazul.

Dana Săvuică a făcut carieră din modeling, în ciuda dorințelor tatălui său

Dana Săvuică avea o mare pasiune, și anume, actoria. Aceasta și-a dorit să o studieze și în facultate, doar că tatăl ei nu a fost de acord și i-a spus că acest lucru se va întâmpla doar „Peste cadavrul meu. Tu nu vei face chestia asta, pentru că nu vreau să îmi văd fata goală, în filme”.

Prin urmare, a fost nevoită să aleagă o altă facultate și a dat admitere la Academia de Studii Economice, la Relații Economice Internaționale.

În anul întâi de facultate, viața ei s-a schimbat, căci, la îndemnul iubitului de la acea vreme, a mers la un concurs de modeling. 

Citește și: Dana Săvuică, dezvăluiri inedite din călătorii la Dimineața cu noi! “Abia aștept să văd Cuba! Mă cheamă!”

Nici atunci, tatăl Danei Săvuică nu a fost de acord cu acest lucru, spunând că nu a investit bani în educația ei, pentru a fi admirată pe podium de numeroși bărbați: „Eu am băgat atâția bani în tine și am făcut atâtea eforturi, ca să fac din tine

un om integru, iar tu vrei să te duci, ca să te unduiești pe podium și să te râvnească bărbații?”. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dana Săvuică a avut curajul de a-l înfrunta pe tatăl ei

Dana Săvuică nu s-a lăcat convinsă nici de data aceasta și a continuat, spunând că ajungerea ei pe podium a reprezentat o „rebeliune neînchipuită”. 

Femeia de afaceri susține că încrederea în propria persoană a fost acel ceva care i-a permis să își urmeze visul și să îi țină piept tatălui său.

„Știam cine sunt eu. Mă cunoșteam foarte bine.  Știam că nu o să fac niciun pas greșit. Știam că, dacă încerc doar să văd și eu cum e lumea asta, măcar să îmi satisfac curiozitatea și dorința aceea pe care o aveam încă de când eram mică. 

Dacă aș fi văzut sau aș fi simțit, la orice pas, că nu este bine pentru mine, că trebuie să fac anumite compromisuri sau ceva ce nu îmi făcea bine, atunci, m-aș fi retras. Tatăl meu era foarte mult plecat în misiuni diplomatice. Eu m-am întors în țară, ca să îmi continui studiile, ca să intru la facultate și am trăit mai mult crescută de bunicii mei, după care, am ajuns la București mai mult singură, la facultate.

Citește și: Dana Savuica, prima reactie dupa aflarea tragicei vesti despre moartea Zinei Dumitrescu! Iata ce mesaj emotionant a scris vedeta pe contul ei de socializare!

Tata nu mă mai cunoștea pe mine ca un adult în formare și normal că îi era teamă de mine ca fată, ca femeie, să intru în lumea aceasta. Dar, pe urmă, și-a dat seama că eu, totuși, am avut dreptate”,  a povestit Dana Săvuică, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.