Dana si "Patroana", SHOW in jacuzzi! Au facut baie impreuna in spuma si s-au certat incontinuu

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 14 iul 2022, 18:05

Dupa ce "Patroana" a facut o vizita surpriza acasa la Leo, Dana a incercat sa fie cat se poate de ospitaliera. O adevarata provocare a fost pe timpul noptii, atunci cand doamna Maria a incercat sa se impuna si sa schimbe regulile casei.

Deranjata de tabieturile fiului ei si ale Danei, doamna Maria a incercat sa se impuna si sa schimbe totul. Totul a culminat spre sfarsitul zilei, atunci cand "Patroana" a venit peste Leo si Dana in dormitor si a stat cu ei in pat.

"Asa e la noi, nu? Vine si Alin, ne punem toti. Dana, nu asa trebuie sa te pui. E rusine sa te pui langa barbat.

Trebuie sa stai cu capul la picioarele barbatului. Asa e obiceiul la tigani. Ar trebui s aluam un pat mic din ala, ca sa doarma separat", a spus "Patroana".

Pentru a devia de la discutie, Leo si Dana i-au propus femeii sa se relaxeze in jacuzzi.  "Mama, incearca sa faci o schimbare. Iti aranjeaza Dana o camera, te duci si faci o baie si dormi si tu linistita.

Nu e bine asa? Incearca si tu. Du-te si fa o baie, iar apoi dormi in camera cealalta"
, i-a spus Leo. In momentul in care s-au retras in jacuzzi a avut loc un adevarat spectacol. Doamna Maria a incercat in permanenta sa o acopere pe Dana, in timp ce se chinuia sa reziste in apa fierbinte din jacuzzi. "Au innebunit de tot.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu

inteleg cum Leo care a vazut imaginile pe care le-a vazut a mai acceptat sa fie cu ea. Mie mi-a promis ceva si vad ca face altceva. A aruncat si bani prin casa. Sunt convinsa ca vor divorta. Vom mai vedea noi, sunt o gramada de barbati care o curteaza", a spus Renata, in momentul in care a vizionat imaginile.

Sursa: WOWbiz.ro

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.