Dani Coman, atac la Piturca!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 nov 2020, 12:20

Neconvocat pentru partidele cu Turcia si Olanda, Dani Coman, portarul lui FC Vaslui, a cedat si a iesit la atac. Tinta goalkeeperlui este selectionerul Victor Piturca.

"Piturca se contrazice singur! L-a luat pe Lobont care are 34 de ani, iar eu sunt batran la 33 de ani! Bine ca e Bornescu tanar la 32 de ani! Stelea a aparat pana la 41 de ani, deci nu cred ca sunt batran la 33 de ani", a spus COman, la Digisport.

 

In plus, cel poreclit "Robocop" ii reproseaza selectionerului si neconvocarea colegilor sai de la FC Vaslui: "Probabil ca toti jucatorii de la FC Vaslui au imbatranit brusc! Sunt multe lucruri anormale in fotbalul romanesc, de ce sa ne mire ce se intampla? Sunt

convins ca acel conflict pe care l-a avut Porumboiu (n.r.- finantatorul lui FC Vaslui) cu Piturca a fost un factor determinant".

 

La inceputul acestei saptamani, Victor Piturca a motivat absenta lui Coman de la nationala pe seama varstei. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 

Altfel, atmosfera din lotul Turciei e tensionata inaintea partidei cu Romania.

Conform cotidianului "Milliyet", Volkan Demirel (Fenerbachce) si Burak Yilmaz (Galatasaray) s-au luat la bataie la antrenamentul de joi.

 

Romania va intalni, vineri, 12 octombrie, Turcia, la Istanbul, in preliminariile pentru CM 2014 din Brazilia.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?