Dani este tânărul ucis de șoferul de 80 de ani care a întors pe linia dublă continuă în stațiunea Mamaia. Era căsătorit și avea doi copii

Autor: Madalina Maftei

Dani este tânărul ucis de un șofer de 80 de ani

Sursa: Romania Tv

Un tânăr de 28 de ani și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un șofer de 80 de ani care a întors pe linie dublă continuă.

Un accident teribil a avut loc vineri seară în stațiunea Mamaia. Un motociclist a murit după ce a intrat frontal într-o mașină care întorcea pe linie dublă continuă.

El este tânărul ucis de un șofer de 80 de ani pe bulevardul Mamaia

Dani este tânărul motociclist care a murit după ce a intrat în plin într-o mașină care întorcea pe linie dublă continuă.

Bărbatul de 28 de ani mergea pe Bulevardul Mamaia, iar la un moment dat o mașină condusă de un bărbat de 80 de ani i-a tăiat calea. Tânărul nu a mai avut timp să reacționeze și s-a lovit în plin de autoturism. În ciuda încercărilor medicilor de a-i salva viața, pentru Dani a fost prea târziu. Bărbatul a fost declarat mort.

Citeste si: Cine este motociclistul rănit grav de către Monica Macovei. Filmul accidentului în care a fost implicată fostul ministru al Justiției

„Vineri, 7 octombrie, în jurul orei 18.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 80 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat, de 28 de ani. În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a motociclistului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanța.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bărbatul care și-a pierdut viața în teribilul accident era căsătorit și avea doi copii.

Apropiații sunt șocați de vestea că Dani nu mai este printre noi, iar mesajele de condoleanțe au început să curgă pe rețelele de socializare.

„În aceste clipe de adâncă tristețe, este foarte greu să-ți găsești cuvintele. Chipul tău blând a rămas în sufletele noastre, naşul nostru drag. Ai plecat în lumea celor drepți şi buni, suflet frumos şi bun ce ai fost.

Nu te vom uita niciodată, drum lin către îngeri!“, a scris o cunoștință a tânărului, potrivit Replicaonline.ro.

Citeste si: Un bătrân care nu avea permis de conducere și-a pus nepotul de 12 ani să se urce la volanul mașinii pe care o conducea, deoarece consumase băuturi alcoolice

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.