Dani Mocanu a primit 20.000 de euro amendă. Acesta are interdicție în Târgu Mureș

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 31 mai 2023, 01:15

Dani Mocanu a primit 20.000 de euro amendă

Sursa: Instagram

Dani Mocanu a primit 20.000 de euro amendă. Acesta are și interdicție în Târgu Mureș, totul după ce a amenințat un tânăr, într-un club, cu o armă albă. Aceasta este una dintre cele mai mari amenzi penale acordate în țara noastră de către instanță.

Dani Mocanu a primit 20.000 de euro amendă. Acesta a amenințat un tânăr, într-un club, cu o armă albă, motiv pentru care acesta are și interdicție în Târgu Mureș.

Dani Mocanu a primit 20.000 de euro amendă

La finalul lunii iulie, Dani Mocanu a fost percheziționat de Poliție, după ce a amenințat un tânăr, într-un club, cu o armă albă.

Acesta a fost acuzat de tulburarea liniștii și a ordinii publice.

Tatăl lui Dani Mocanu susține că „justiția își va face treaba”, fiind convins de acest lucru, dar și că nu se simte în siguranță, nemaiavând „încredere” nici că poate merge pe stradă, fără să pățească nimic.

Pe lângă amenda de 20.000 de euro, care este una dintre cele mai mari amenzi date de o instanță din România, timp de cinci ani, Dani Mocanu nu mai are voie să intre în Târgu Mureș.

„Eu am fost la aeroport să-mi iau băieții și i-a oprit acolo direct. Eu vreau să am încredere în justiție să-și facă treaba bine, că au și ei familie, au copii. Să se gândească la problemele vieții la fiecare om. Că dacă faci unui om rău acela vine peste tine și peste familia ta. A fost sub control judiciar după problema din Târgu Mureș, nu avea nicio interdicție să părăsească țara, are ceva cu Târgu Mureș să nu vină în oraș.

Citeste si: O angajată a Penitenciarului Mărgineni s-a îndrăgostit de un deținut- cel mai periculos traficant de droguri din Capitală. Aceasta a demisionat, pentru a fi împreună cu el

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Am înțeles că ei aveau o filmare și ăștia au venit peste ei și îi provoacă. Mereu vin la mine diferite mașini care vor să facă ceva. Nu mai am încredere nici să merg pe stradă. Am fetiță, am copii și sunt disperat, faci totul pentru familia ta”, a spus tatăl lui Dani Mocanu, la România TV, conform viva.ro.

Dani Mocanu a fost acuzat de tentativă de omor

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Dani Mocanu a fost acuzat de tentativă de omor. Acesta, fratele său și alte persoane au bătut cu bestialitate un bărbat, într-o benzinărie.

Pe data de 24 august, Dani Mocanu a fost reținut chiar de pe Aeroportul Otopeni, alături de Nando, fratele lui.

Dani Mocanu a fost plasat în arest la domiciliu, iar Nando se află în arest preventiv pentru 30 de zile.

Citeste si: Dani Mocanu, accident de amploare în Vâlcea! Artistul se afla la bordul unui tanc englezesc când a lovit două mașini. Prima reacție a manelistului

„Foarte mulțumit sunt de decizia instanței și îi mulțumim pe această cale. Se face dreptate. Până la urmă, asta este, a lovit fratele meu în disperare. S-a autoapărat, a lovit în disperare, asta este, va plăti dacă se va considera până la final că se va reține această infracțiune. Mii de mulțumiri instanței că a judecat corect”, a declarat Dani Mocanu, potrivit stirileprotv.ro.