Daniel Buzdugan este în doliu! Un membru drag al familiei lui s-a stins din viață: ”Știam că va pleca în curând”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 24 dec 2022, 08:10

În urmă cu câteva zile, Daniel Buzdugan a suferit o pierdere uriașă. Un membru drag al familiei lui s-a stins din viață și a lăsat un gol imens în sufletele lor.

Invitat la Teo Show, Daniel Buzdugan a povestit, cu durere în suflet, despre pierderea pe care a suferit-o familia lui în urmă cu câteva zile. Fetița, un membru îndrăgit al familie Buzdugan, a murit.

Daniel Buzdugan este în doliu! Un membru drag al familiei lui s-a stins din viață

Daniel Buzdugan a povestit despre pierderea cățelușei sale, Fetița, care a lăsat un gol imens în sânul familiei sale.

Prezentatorul a mărturisit că Fetița era primul cățel al familiei Buzdugan, pe care a luat-o dintr-un șantier și care le-a făcut viața mai frumoasă timp de 9 ani.

”Chiar vorbeam cu ai mei că Fetița era bătrână de când am luat-o. Nu știu câți ani avea când am luat-o, dar era așa ca o bătrânică, era așa foarte veselă, foarte agitată, dar avea așa o stare de cățel matur.

S-a întâmplat alaltăieri și cel mai trist moment a fost când am plecat dimineață la radio la ora 6:00 și ceva, m-am întors de trei ori din drum, am și întârziat, pentru că mă întorceam și îi vedeam privirea și ajungeam că încui ușa și spuneam ”nu, nu, trebuie să mă mai întorc o dată”, simțeam că nu o să mai fie. Vineri am scos-o din spital, a stat tot weekendul și luni a murit.
Ne-am bucurat foarte tare, cu toții știam că va pleca în curând și eram siguri că nu o să se întâmple în weekend. Era prea bună ca să ne strice weekendul”,
a declarat Daniel Buzdugan.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: De ce soțul lui Emily Burghelea poartă întotdeauna mască și ochelari. Andrei a dezvăluit în exclusivitate adevăratul motiv

Daniel Buzdugan a povestit cum și-a îngropat membrul familiei și ce durere a lăsat cățelușa în urmă. Copiii prezentatorului au mers cu flori la locul în care Fetița a fost înmormântată, iar momenul a fost extrem de greu pentru întreaga familie. Familia Buzdugan mai are încă un cațel, însă Fetița a fost primul lor animal de companie.

Citeste si: Daniela Gyorfi, imagini uluitoare din noua casă în care s-a mutat împreună cu familia sa! "Nu am crezut niciodată că o se ne mutăm în altă casă"