Daniel Onoriu este din nou într-o stare instabilă! Soția lui, Isabela Onoriu, este din ce în ce mai îngrijorată; „Sunt cu moralul la pământ”

Autor: Lavinia Medrea

Daniel Onoriu este din nou într-o stare instabilă! Soția lui, Isabela Onoriu, este din ce în ce mai îngrijorată; „Sunt cu moralul la pământ”

Sursa: Facebook Daniel Onoriu

Isabela Onoriu, soția lui Daniel Onoriu, renumitul pilot de raliu, nu are vești prea bune în legătură cu starea de sănătate a soțului ei. După o zi în care a dat semne că își revine, Daniel Onoriu este din nou într-o stare instabilă.

Daniel Onoriu  este, din nou, în stare gravă, la doar o zi distanță de când familia pilotului transmitea că acesta a deschis ochii. Soția lui, Isabela Onoriu, este răpusă de informațiile primite de la medici și se teme foarte tare pentru soțul ei.

Isabela Onoriu: „Sunt cu moralul la pământ”

Nici bine nu a deschis Daniel Onoriu ochii după o lungă perioadă în care a stat în comă indusă, că a și ajuns înapoi într-o stare instabilă.

Isabela Onoriu este din nou cu moralul la pământ.

Soția pilotului de raliu a transmis, recent, că medicii i-au dat vești proaste despre starea de sănătate a pilotului, deși toată familia era pozitivă în ceea ce privește recuperarea.

Citeste si: Fosta iubita a lui Daniel Onoriu a facut marturisiri incendiare despre sentimentele sale pentru campion! Simona Chitac a recunoscut: "Imi reprosez ca..."

„Astăzi nu am vești bune despre Daniel.  Sunt cu moralul la pământ! Nici să ies din casă nu pot, îmi este rău! Vă mulțumesc pentru interesul pe care îl acordați, dar te rog din inimă să mă înțelegi că nu sunt în stare nici din pat să mă ridic, am clacat pur și simplu.", a declarat Isabela Onoriu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daniel Onoriu este în stare critică din cauza unor abcese de puroi

Rebeca Onoriu, mătușa lui Daniel, a declarat recent că pilotul a fost detubat, dar încă este în stare critică. Aceasta a spus că nepotul ei urmează un tratament cu antibiotice, din cauza unor abcese de puroim

Citeste si: Daniel Onoriu a rupt tacerea! Campionul spune adevarul despre masina incendiata! Simona Chitac a inscenat totul?: "Mi-au dat lacrimile cand am vazut ca mi-au pus catusele. Fosta mea a..."

„El este încă în stare critică. Fratele meu este cel care stă încă de la primele ore ale dimineții de vorbă cu medicii și imediat ce are raportul ni-l transmite și nouă.

Situația nu e una roz, însă tragem nădejde în fiecare zi și fiecare zi să fie spre vindecarea lui Daniel.

De câteva zile nu mai e intubat, e sedat, el are canulă introdusă, însă i s-a micșorat cantitatea de sedare, dar el e în continuare cu septicemie.

Are două abscese de puroi și este în continuare pe antibiotice, tratament indicat de domnul Streinu Cercel, căruia îi mulțumesc public. Numărul leucocitelor cresc și scad de la o zi la alta.", a mărturisit Rebeca Onoriu.

 

Taguri: