Daniel Pavel a dat cărțile pe față! Cine este concurenta de la Survivor România pentru care a avut afinitate

Autor: Ana Dinu

Daniel Pavel a făcut dezvăluiri uimitoare despre o concurentă de la Survivor România. Pentru ce concurentă a avut o afinitate prezentatorul?

După jumătate de an pe care l-a petrecut pe platourile de filmare ale competiției Survivor România, sezonul 2, Daniel Pavel vine cu noi dezvăluiri din spatele acestei experiențe care l-a marcat atât de mult. Prezentatorul a avut ocazia de a fi în centrul întregii acțiuni și să le fie alături concurenților pe cele mai inedite trasee. Recent, Daniel Pavel a fost invitat în emisiunea online ”Detectorul de minciuni”, pe care o puteți urmări pe canaul de YouTube theXclusive, în care acesta a mărturisit numele concurentei care l-a impresionat cel mai mult în competiție și pentru

care a avut o afinitate.

Daniel Pavel, despre concurenta pentru care a avut o afinitate la Survivor România

Daniel Pavel a fost întrebat în cadrul emisiunii dacă a avut vreo afinitate pentru una dintre concurentele care au participat în competiția Survivor România. Prezentatorul a dezvăluit totul. Se pare că concurenta care l-a impresionat cel mai tare a fost Ana Porgras, despre care spune că va avea mereu un loc special în inima lui.

Ana Porgras s-a făcut remarcată prin performanțele sale sportive, prin randamentul pe care l-a dat pe traseele din Dominicană. Eliminarea ei a șocat pe toată lumea, mai ales că, a survenit după un joc greu în care adusese puncte echipei sale. Daniel Pavel a precizat că i-a fost foarte greu să-i anunțe plecarea.

Citeste si: EXCLUSIV! Detalii despre separarea lui Daniel Pavel de iubita lui, Marina: "A fost o desincronizare..."

Roxana Nemeș nu a trecut prin competiție fără să fie observată de Daniel Pavel. Acesta a comparat-o pe blondină cu o ”amazoană”.

”Da, sigur. Momentul iesirii Anei Porgras a fost un moment extrem de emotional. Când am auzit in casca numele ei, buzele nu voiau să spună „Ana”. Ana a avut și are un loc special. În momentul în care ai o medaliată de nivelul ăla, ca bărbat te impresionează etosul feminin sportiv.

Pentru mine Ana la ștafetă cu Zanni era o zeiță.  Roxana Nemes, cu capacitatea de a ține niște greutăți în tensiune, și mergea ca o amazoană.

Chiar am folosit termenul amazoană pentru ea. Au fost câteva care au dat pe traseu foarte mult”,  a spus Daniel Pavel.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Daniel Pavel si iubita lui, Marina, s-au despartit! Primele declaratii ale prezentatorului Survivor Romania 2021 despre ruptura