Daniel Pavel a facut un anunt important! Ce se va intampla cu jocul de comunicare din aceasta saptamana la Survivor Romania? Ce anume ii asteapta pe concurenti!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2021, 00:40
Daniel Pavel le-a adus o veste uluitoare concurentilor de la Survivor Romania.

Dupa incheierea primului joc de imunitate al saptamanii, Daniel Pavel a facut un anunt extrem de important pentru concurenti, in privinta jocului de comunicare.

Faimosii si Razboinicii au luptat cu indarjire maxima si au dat totul pe traseul dificil in primul joc de imunitate al saptamanii, pentru a castiga imunitatea atat de importanta pentru a-si proteja echipa, dar si recompensa suplimentara ce a constat in provizii de legume.
Dupa o lupta crunta, Faimosii au fost cei care au castigat imunitatea si premiul suplimentar, dupa ce s-a ajuns la stafeta mixta.

Daniel Pavel, anunt important pentru concurentii de la Survivor Romania!

La final, la reuniunea facuta de Daniel Pavel dupa incheierea jocului de imunitate, Faimosii s-au bucurat enorm pentru mult ravnita victorie si si-au exprimat fiecare satisfactia, in vreme ce Razboinicii au marturisit ca sunt dezamagiti de crunta infrangere suferita, dar mai ales de faptul ca nu vor putea avea un consiliu linistit, ci dimpotriva vor trai emotii si temeri puternice in timpul nominalizarilor.

In cele din urma, Daniel Pavel a mai adus o veste neasteptata celor doua echipe, dezvaluindu-le faptul ca in aceasta saptamana nu vor juca pentru comunicare, in ultimul joc al saptamanii asa cum erau deja obisnuiti, deoarece vor avea parte de un nou joc de recompensa, insa este vorba despre un joc ce va avea o miza de-a dreptul fabuloasa, un joc fara precedent la Survivor Romania.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Vreau sa va spun ceva dragi Faimosi si dragi Razboinici, saptamana aceasta nu vom juca jocul de comunicare, nu veti juca jocul de comunicare si stiti de ce? Pentru ca va asteapta un joc pentru recompensa cu totul si

cu totul special, unul cum nu s-a mai jucat pana acum la Survivor Romania! Unul care are o miza fara precedent! Este o miza la care sunt convins ca nu va ganditi in acest moment! O miza care intrece orice asteptare! O miza pe care nu o voi dezvalui acum, insa sunt convins ca in momentul in care o veti afla o sa dati o lupta cel putin de intensitatea unui joc pentru imunitate asa cum a fost cel de astazi! Vom revei cu detalii!",
a spus Daniel Pavel.

Citeste si: Miza fabuloasa in primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania! Iata ce va primi echipa castigatoare!

Citeste si: Final dramatic in jocul de imunitate la Survivor Romania! Scorul final s-a decis la stafeta mixta! Ce echipa va face nominalizari in consiliu?

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.