Daniel Pavel, declaratii inedite din culisele competitiei Survivor Romania! Detalii uluitoare despre alimentatia concurentilor! "E o competitie in care foamea e principalul competitor!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 iul 2022, 20:20
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania.

Prezentatorul reality show-ului Survivor România 2021, sezonul 2, Daniel Pavel a facut cateva declaratii inedite, intr-o interventie de senzatie la Teo Show.

„Survivor Romania”, competitia exploziva care forteaza toate limitele si provoaca la maximum, a debutat in forta si le ofera telespectatorilor Kanal D cel mai intens reality show al anului 2021!

Daniel Pavel este prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor Romania” este cel care va observa cu atentie si implicare evolutia concurentilor, Faimosi si Razboinici de-a lungul desfasurarii competitiei, chiar de pe trasee si va comenta in detaliu fiecare editie.

Prezentatorul reality show-ului Survivor România 2021, sezonul 2, Daniel Pavel, este un om de radio și TV cu o experiență de peste 12 ani în domeniu si a reusit inca de la primele editii ale emisiunii sa cucereasca publicul prin felul sau de a comenta, de a fi impartial cu toti concurentii si prin energia pozitiva pe care o transmite.

Cu o experienta de 12 ani in media, Daniel Pavel a avut un parcurs uluitor profesional, trecand de la o cariera promitatoare de ofiter in marina comerciala la cea de om de

radio si TV. Rigoarea, curajul la nivel decizional si intelegerea mecanismelor economice si sociale s-au transferat fericit in profesia de om de media, domeniu in care succesul nu a intarziat sa apara.

In cadrul emisiunii Teo Show de astazi, Daniel Pavel a avut o interventie prin video call, prin intermediul careia a facut cateva declaratii inedite din culisele Survivor Romania pentru telespectatori.

Intrebat de Teo Trandafir care dintre multele sale experiente il ajuta cel mai mult in cadrul competitiei Survivor Romania, Daniel a raspuns sicer ca experienta de tata a unui adolescent l-a format foarte mult pentru a reusi sa faca fata marii provocarii din Republica Dominicana.

"Cred ca experienta de tata, am un fiu adolescent, am urmarit emisiunea pana acum, am avut sansa, deci cea de tata a unui baiat adolescent este cea care m-a format pentru ceea ce se intampla aici!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

O alta curiozitate a lui Teo Trandafir a fost aceea ce a afla daca e chiar atat de greu ceea ce se intampla din punct de vedere alimentar in Republica Dominicana. Iata ce detalii a spus indragitul prezentator:

"Este foarte greu, Teo! Pentru ca, gandeste-te ca performanta de nivel olimpic cum au ei parcursurile astea cer alimentatie de nivel olimpic sau de campioni, ori ei daca pierd, nu reusesc sa isi asigure nici baza nutritionala! Adica e pe bune, e real! Cum sa nu planga, cum sa nu vina la un moment dat si mai demotivati si

atunci ai unul dintre ei care incepe sa faca scene din astea razboinice, ceilalti trag de ei si reusesc sa ajunga acolo, exact ca intr-o batalie, ca o competitie in care foamea e principalul competitor!", a mai spus Daniel Pavel.

Citeste si: EXCLUSIV Prezentatorul “Survivor Romania”, fericit de ziua fiului sau, care implineste astazi 16 ani

Citeste si: Ce face Daniel Pavel in Republica Dominicana cand nu este la filmarile pentru Survivor Romania! Iata cum a fost surprins!

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.