Daniel Pavel, detalii neștiute din spatele experienței Survivor România. A refuzat să mănânce din spirit de solidaritate pentru concurenți

Autor: Ana Dinu
Daniel Pavel, despre Survivor Romania
Sursa: Captură KANAL D

Daniel Pavel a oferit noi detalii despre experiența din Republica Dominicană, ba chiar a mărturisit că nu a știut în ce se baga când a acceptat propunerea de a fi prezentator.

Recent întors din Dominicană, Daniel Pavel a aterizat direct în România, unde nu a mai fost de peste un an, el locuind alături de familia sa la Viena. Prezentatorul emisiunii Survivor România a povestit despre experiența ca prezentator, dar a oferit și detalii neștiute din spatele camerelor de filmat.

Daniel Pavel, detalii inedite despre Survivor România

Prezentatorul show-ului fenomen Survivor România a fost invitat în platoul Teo Show, unde a vorbit despre experiența în Republica Dominicană.

Daniel Pavel a afirmat că nu a știut în ce se bagă când a acceptat propunerea de a fi prezentator, însă s-a documentat înainte pentru ceea ce urma.

”Nu! Clar, răspunsul scurt este nu, pentru că îmi dădeam seama că este un show de supraviețuire și-mi făcusem o documentare suficient cât să înțeleg că Exatlon a însemnat eminamente sportiv și încă odată o reverență lui Cosmin Cernat, o reverență lui Dan Crucieru, pentru că îi consider înaintașii mei, însă Survivor, și de la Survivor se dorea altceva și cred că

aici a fost valoarea adăugată a mea, să vin cu zona de bătăli epice, cu zona de bătali istorice.”,
a dezvăluit Daniel Pavel.

Daniel Pavel este recunoscător echipei care s-a ocupat de proiectul Survivor Romania 2021, acesta a precizat că sunt niște specialiști, care au dat dovadă de profesionalism, mai ales, atunci când ploaia începea pe neașteptate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Pentru că cu câteva secunde înainte am zis, așteptăm un pic, pentru că e o echipă de mega profesioniști, încă odată o reverență, a mea personală pentru ei, pentru că să controlezi lumina, voi știți foarte bine, lumina, sunetele, și în momentul ăla când ziceam că și concurenții sunt pregătiți și venea ploaia.”, a mai spus Daniel Pavel.

Citeste si: Daniel Pavel, primele declarații după Survivor România. Prezentatorul a făcut dezvăluiri uimitoare la sosirea în România: ”De un an și patru luni n-am mai fost în țară”

Daniel Pavel, momente de solidaritate pentru concurenți. Refuza să mănânce când ei pierdeau jocurile pentru hrană

Daniel a mărturisit că a avut o relație foarte strânsă cu concurenții, a empatizat cu ei, cu momentele cumplite prin care treceau atunci când pierdeau jocurile pentru recompensă, astfel pentru a fi solidar cu ei refuza să mănânce, chiar dacă concurenții nu-l vedea.

”Nu.

Mă vedea mâncând, însă, tata Teo, domnul doctor Teo. Pentru că Teo este, în primlul rând, un clinician, un doctor de frontline, foarte puternic, și mi-a zis, băi, Daniele, foarte bine, am înțeles asta, bravo, dar nu. Am mâncat aproape ca și ei în sensul că porțiile s-au redus, am și slăbit cam 10 kilograme.”, a mai spus Daniel Pavel. 

Citeste si: Roxana Ghiță, poză incendiară alături de Andrei Dascălu. Concurenții de la Survivor și-au înnebunit fanii

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.