Daniel Pavel și iubita sa au făcut anunțul! Ce decizie a luat prezentatorul la întoarcerea de la Survivor România 2021?

Autor: Redactia WOWbiz
Actualizat: 21 iul 2021, 15:38
Daniel Pavel și Marina
Sursa: Instagram

Competiția „Survivor România” 2021 a luat sfârșit, astfel că prezentatorul Daniel Pavel s-a întors în România. A avut parte de o revedere emoționantă cu iubita, cea pe care nu a mai văzut-o de aproximativ șapte luni. Iată primele imagini cu aceștia.

Prezentatorul Daniel Pavel  s-a întors în România odată cu toți concurenții Survivor România 2021.Acesta s-a revăzut cu iubita sa, chiar dacă nu a putut exact după terminarea competiției. Daniel Pavel a stat mai bine de jumătate de an în Republica Dominicană. Acesta a mărturisit că a fost o experiență specială și i-a plăcut să facă parte din acest proiect, chiar dacă a simțit dorul de acasă și de persoanele dragi lui.

Citeste si: Daniel Pavel, detalii neștiute din spatele experienței Survivor România. A refuzat să mănânce din spirit de solidaritate pentru concurenți

Daniel Pavel și iubita, revedere emoționantă

Daniel Pavel și iubita sa, Marina, trăiesc o poveste de dragoste de aproximativ 7 ani. Prezentatorul nu a reușit să se vadă cu Marina imediat după ce s-a întors în țară, dar la  puțin timp cei doi au putut să petreacă din nou timp împreună.

Ei doi locuiesc în Viena, acolo unde Marina are o carieră de succes. Tânăra are studii economice internaționale și vorbește multe limbi străine. De asemenea, în perioada în care Daniel era plecat în Republica Dominicană, tânăra a început un proiect în cea mai mare firmă de logistică locală, în Viena.

Revederea dintre cei doi a fost una emoționantă, iar Daniel Pavel a postat câteva fotografii alături de iubita sa pentru a imortaliza momentul. 

„Un acasā al tihnei de care am avut nevoie pe toate planurile', a fost mesajul pe care Daniel Pavel l-a transmis pe Instagram alături de fotografiile cu Marina. Cei doi au simțit nevoia să se distreze și să profite de timpul liber astfel că au plecat în Vama Veche.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Unde pleacă în vacanță Daniel Pavel și iubita acestuia?

Daniel Pavel și Marina nu au stat prea mult în București zilele acestea. Prezentatorul a mărturisit pentru Kanal D înainte de întoarcerea în România că plănuiește să meargă în mai multe vacanțe, destinația finală fiind Creta.

Cum ajung în țară, voi petrece timp cu tata, a fost ziua lui pe 2 iulie, și nu l-am văzut fizic de fix 1 an, cu pandemia și proiectul nostru.

Cu fratele, sora, nepoții și, desigur, cu colegii mei de la Kanal D, primele zile după aterizare. Apoi vine de la Viena cu primul avion disponibil și iubita mea și plecăm pentru câteva zile undeva unde să «depănăm» cele 6 luni. Undeva spre finalul lunii iulie am să plec și cu băiatul meu într-un concediu de ”luptători”. Apoi, de ziua mea în septembrie, avem programată o vacanță cu iubita mea, în Creta', a spus celebrul prezentator.”

Acesta își dorește ca în următoarea perioadă să plece în vacanțe împreună cu iubita lui, cu fiul său, dar și cu tatăl lui.

Citeste si: Marina, iubita lui Daniel Pavel, are un corp de invidiat! Cum arata in costum de baie partenera de viata al celui mai iubit prezentator de la Survivor Romania

Cum a ajuns Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021

Puțini știu ce meserie a avut Daniel Pavel, înainte să vină la Survivor România. Acesta a lucrat, în trecut, ca ofițer la marina comercială ceea ce a reprezentat un plus pentru alegerea lui ca prezentator la Survivor 2021. Prezentatorul TV a vorbit pe larg despre  castingul pentru acest post, într-un interviu pentru paginademedia.ro. Daniel Pavel nu a susținut castingul în România. Totul s-a întâmplat „la timpul şi la momentul potrivit”  pentru că și-a dorit foarte mult să obțină acest post. 

”Procesul de căutare a prezentatorului era în plină desfăşurare, iar eu îmi încheiam contractul în Austria la finalul anului. A fost la timpul şi la momentul potrivit. Iniţial a fost un dialog telefonic, iar apoi am trimis un casting online. N-am fost deloc în România, din cauza pandemiei. Am fost ales, iar restul e istorie. Nu m-am gândit mult. Din secunda în care am trimis castingul au fost câteva zile, o perioadă de incubaţie, în care mi-am dorit foarte, foarte mult',   a spus Daniel Pavel.

De asemnea, prezentatorul a ținut să precizeze că s-a emoționat foarte tare în momentul în care a aflat că a primit postul: În momentul în care a venit răspunsul mi s-au tăiat picioarele. Atunci am înţeles consecinţele, dar am înţeles şi că mi le doresc”

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.