Daniel Pavel, veste soc pentru echipa Faimosilor! Cine a parasit in lacrimi competitia Survivor Romania, din motive medicale?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 mar 2021, 07:46
survivor romania 2021 Foto(5)
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania.

In cadrul consiliului de eliminare din aceasta seara, Daniel Pavel a adus o veste socanta pentru Faimosi, anuntand ca cineva din echipa rosie va parasi competitia din motive medicale.

In aceasta seara, inainte de a da startul consiliului de eliminare propriu-zis, Daniel Pavel a facut un anunt socant pentru echipa Faimosilor si anume ca unul dintre concurenti va parasi competitia din considerente medicale.

Daniel Pavel, veste soc pentru Faimosi!

Citeste si: Dubla eliminare la Survivor Romania! Cine a fost eliminat atat de la Faimosi cat si de la Razboinci. Nimeni nu se astepta la acest deznodamant!

Astfel, dupa cateva momente de suspans, timp in care Jador s-a aratat extrem de speriat de faptul ca el ar putea fi cel care va parasi competitia din motive medicale, prezentatorul emisiunii a anuntat ca din pacate cea care va pleca acasa este Roxana Nemes.

Desi cu ceva vreme in urma Roxana Nemes spera ca se va insanatosi grabnic si va putea continua concursul, se pare ca aceasta nu a reusit sa depaseasca problemele medicale si a fost nevoita sa puna sanatatea mai presus de orice.

Faimoasa a precizat intr-un consiliu anterior faptul ca are niste probleme cu bila si ca i s-au facut deja o serie de analize si ca va fi nevoita sa urmeze un tratament adecvat pentru a nu ajunge la operatie.

"In aceasta seara ne vom lua ramas bun si de la un memebru al echipei Faimosilor! Din pacate, din motive medicale, un membru al echipei Faimosilor paraseste de asemenea competitia Survivor Romania! Sanatatea, cum o spunem de fiecare data la Survivor Romania este pe primul loc si este mai importanta decat orice alt criteriu legat de supravietuire!

A beneficiat de tot spijinul medical, s-au facut analize, s-au facut analize repetate, au fost serii de tratament insa rezultatul este acelasi din pacate concurentul nu mai poate continua competitia Survivor Romania si paraseste aceasta competitie, acum si aici! Concurentul din echipa Faimosilor care nu mai poate continua competitia din motive medicale este Roxana  Nemes!", a spus Daniel Pavel.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intre timp insa, Roxana Nemes nu a reusit sa se recupereze complet astfel incat starea sa de sanatate nu i-ar permite sa revina in camp si cu atat mai mult sa revina pe traseele dificile care necesita mult efort fizic. Asa ca medicii au decis ca aceasta nu mai poate continua competitia si experienta sa la Survivor Romania se va incheia. 

"Vreau sa cred ca ma simt mai bine! Ma simt mai bine, ceea ce e cel mai important! Am facut mai multe analize, am tinut dieta de atata timp, nu mai am dureri mari

dar din pacate nu sunt perfect sanatoasa! O sa trebuiasca sa ma duc acasa, sa mai fac un set de analize! Sper sa fiu bine si o sa fiu bine! Stiu asta! Dumnezeu mi-a dat foarte multa putere!(...) In primul rand va multumesc voua pentru ca de la fiecare am avut ceva de invatat si cred ca in viata avem intotdeauna de invatat! Ma bucur ca am ales sa vin la Survivor!

Pana si pe mine m-a uimit si m-am uimit! Sunt extrem de incatata si de bucuroasa ca am putut sa... ca Dumnezeu mi-a dat puterea si oamenii de acasa au crezut in mine si m-au sustinut sa raman pana acum! Multumesc inca o data publicului de acasa si familiei mele! Toti m-au sustinut, sunt convinsa de asta! Vreau sa va urez in continuare succes! Sa credeti in voi! Sa nu va mai certati si sa fiti buni si sa treceti cu bine! Si de acum castigati oricum!", a spus Roxana Nemes inainte sa plece din competitie.