Daniela, a doua eliminare din show-ul “Bravo, ai stil!”

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:19

Daniela este cea de-a doua concurenta care nu a reusit sa impresioneze juratii si a parasit in lacrimi competitia “Bravo, ai stil!”, in urma votului unanim.

Opt fete se afla insa tot mai aproape de titlul de cea mai stilata femeie din Romania, de premiul de 100.000 de lei si o cariera in televiziune.

Explicatiile juratilor in decizia ca Daniela sa paraseasca competitia au facut-o pe aceasta sa izbucneasca in lacrimi.

“Daniela a fost mult mai putin flexibila. Dupa cum am spus si la inceputul acestei saptamani, din acest moment ne-a interesat cum se adapteaza fetele, cum se transforma si isi ies din zona de confort”, curg explicatiile lui Maurice Munteanu.

Raluca Badulescu a completat sirul comentariilor in ceea ce priveste vestimentatia, stilul si atitudinea Danielei: “Nu este suficient sa avem doar haine foarte scumpe, ci trebuie sa indraznim putin mai mult!”.

“M-am atasat foarte mult de toata lumea, nu am vrut sa plang”, a spus Daniela in timp ce era rugata sa paraseasca competitia.

Silvia, surpriza serii la “Bravo, ai stil!”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tot

aseara, Silvia, una dintre concurentele care pe parcursul editiilor trecute de la “Bravo, ai stil!” a fost intr-un conflict deschis cu juratii, a fost surpriza serii si a oferit un show pe cinste. Interpretandu-l aproape perfect, atat ca tinuta vestimentara cat si ca atitudine pe Charlie Chaplin, Silvia s-a bucurat de aprecierea celor trei jurati care au aplaudat-o indelung la finalul prestatiei.

“Prestatia ta a fost imperiala! Esti extreme de stilysh, personajul iti vine manusa, nu am ce sa comentez!”, a adaugat Maurice Munteanu.

“Ni l-ai prezentat perfect, momentul m-a emotionat la maximum”, a spus Raluca Badulescu.

Si Iulia Albu, cea care a pus-o la zid toata saptamana inaintea Galei de aseara, s-a declarat impresionata de momentul interpretat de Silvia. Aceasta i-a oferit punctaj maxim concurentei.

“Bravo, ai stil! Ai ales un personaj pe care il iubesc, imi place detaliul cu haina murdara, bravo! Mi-a placut foarte mult interpretarea ta”, a continuat criticul de moda.

Nu ratati astazi, de la ora 17:00, o noua editie “ Bravo, ai stil !” in care spiritele se incing tot mai mult!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.