Daniela Condurache a dezvăluit cu ochii în lacrimi de cine îi este cel mai dor! „În fiecare zi le aprind lumânări, mă închin și stau de vorba cu ei!”

Autor: Ana Filip

Daniela Condurache a vorbit despre părinții sai

Sursa: Captură KANAL D

Renumita artistă de muzică populară a mărturisit cine sunt cele mai dragi persoane de care îi este foarte dor!

Daniela Condurache se numără astăzi printre cele mai apreciate și iubite cântărețe de muzică populară din România, fiind considerată o reprezentantă de seamă a folclorului popular moldovenesc. Îndrăgita artistă are 66 de ani și se mândrește cu o carieră de 47 de ani presărați cu multe succese. Dincolo de zâmbetul frumos pe care îl are mereu pe buze și de optimismul debordant pe care îl transmite la fiecare apariție publică, Daniela Condurache este uneori copleșită și de momente de tristețe și melancolie, mai ales atunci când își amintește cu nostalgie de cele mai dragi persoane pe care le-a pierdut.

Daniela Condurache a dezvăluit cu ochii în lacrimi de cine îi este cel mai dor

Celebra cântăreața de muzică populară, Daniela Condurache, invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, a făcut dezvăluiri impresionante despre latura ei sensibilă. Aceasta își amintește cu tristețe de sora ei care a decedat la o vârstă foarte fragedă, dar și de părinții săi cărora le duce enorm de mult lipsa.

Întrebată dacă îi este dor de mama sa, Daniela Condurache a mărturisit că suferință profundă în glas și cu ochii în lacrimi că îi este dor de ambii săi părinți, care s-au stins din viață, dar pe care îi simte mereu aproape de sufletul ei si o veghează de acolo de Sus. 

Citește și: De ce s-a despărțit Daniela Condurache de soțul ei. „La divorț, aveam piciorul rupt”, a mărturisit artista

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Of, Doamne! Mi-e dor de mama! Mărturisesc că absolut în fiecare zi părinților mei le aprind lumânări, mă închin și stau de vorba cu ei! Când sunt veselă le mulțumesc că au grijă de acolo de mine! Și când sunt tristă, la fel, îi rog frumos să mă ajute! Și sora mea are talent și ea a făcut câțiva ani de școală de muzică, dar era mult mai timidă decât mine pe scenă și atunci am continuat doar eu!”,

a spus Daniela Condurache, la 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Citește și: Daniela Condurache BIOGRAFIE. Vârstă, copilărie, familie, studii, carieră și avere. Lucruri neștiute: Este agent-șef principal în Poliție și îi este frică de zborul cu avionul

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.