Daniela Condurache, mărturisiri tulburătoare din culisele vieții sale! Care este marele regret al celebrei artiste de muzică populară! „Așa a fost să fie!” Iată de ce nu a devenit niciodată mamă!

Author: Ana Filip

Daniela Condurache, mărturisiri emoționante in cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: Captură KANAL D

Îndrăgita artistă Daniela Condurache a făcut dezvăluiri uluitoare despre marele ei regret, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Daniela Condurache este originară din satul Stancesti, din județul Botoșani, acolo unde a debutat pe scenă în urmă cu 47 de ani. Și treptat a fost etichetată drept una dintre cele mai talentate cântărețe de muzică populară din România, o moldoveancă frumoasă, caldă, plină de voie bună, care continuă să bucure publicul cu piesele sale care ajung mereu la sufletele românilor de pretutindeni. Cu sensibilitate și mult profesionalism și-a dedicat întreaga viață folclorului românesc.

Deși s-a bucurat mereu de aprecierea publicului și a debordat întotdeauna de bucurie și optimism, îndrăgita Daniela Condurache nu se simte o femeie pe deplin împlinită dincolo de viață profesională, ci trăiește cu un mare regret.

Daniela Condurache, mărturisiri tulburătoare din culisele vieții sale! Care este marele regret al celebrei artiste! „Așa a fost să fie!”

Invitată în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Daniela Condurache a vorbit deschis despre cele mai frumoase momente ale carierei sale, dar a făcut dezvăluiri tulburătoare și din culisele vieții sale, dincolo de lumina reflectoarelor.

Citește și: Cum arăta Daniela Condurache în tinerețe. A reușit să-și păstreze cele mai frumoase trăsături până în prezent

Îndrăgita artistă de muzică populară a mărturisit că cel mai mare regret al sau este faptul că nu a făcut copii. Daniela Condurache a spus că la un moment dat și-a dorit mult să devină mamă însă crede că nu a fost să fie.

Vizibil afectată, renumită cântăreața a mărturisit că regretă enorm si că mare parte din vină ii aparține.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Daniela Condurache vârstă. Câți ani are îndrăgita cântăreață de muzică populară

„Într-adevăr am un regret mare că nu am avut un copil la momentul respectiv! Dar nu în mare parte din vină mea pentru că mă gândesc că așa a fost să fie! Eu nu am participat de

multe ori la îngrădirea... nu că de multe ori... am participat la îngrădirea asta o singură dată! Adică nu am hotărât să fac un copil atunci când trebuia!(...) Când trebuia?Acum foarte mulți ani! La douăzeci și ceva de ani! Vina a fost a mea!”, a spus Daniela Condurache.