Daniela Condurache vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Autor: Alina Petre

Daniela Condurache vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Daniela Condurache, Doamna cântecului popular românesc, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 22:00, la Kanal D!

Cântăreața de muzică populară Daniela Condurache, originară din Stâncesti, Botoșani, a urcat pe scenă în urmă cu 47 de ani și de atunci bucură publicul cu talentul ei impresionant, dedicându-și întreaga viață publicului și scenei. Cu un optimism debordant, sensibilitate și profesionalism, acesta și-a dedicat întreaga viață folclorului românesc.

Citește și: De ce și-a renegat Cătălin Zmărăndescu copiii? Ce spune fostul luptător despre ruptura dintre el și copiii din prima căsătorie: ”În viața asta roata se întoarce și îți dă exact ceea ce i-ai dat tu”

Daniela Condurache vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Prietenă de-o viață cu Irina Loghin, în anul 2000 au lansat un album împreună intitulat “Din Văleni la Botoșani”.

Reprezentantă de seamă a folclorului popular moldovenesc, a susținut concerte impresionante în fața unor săli arhipline, a lansat numeroase albume și a câștigat numeroase premii. Daniela Condurache este cetățean de onoare al municipiului Botoșani și al comunei Mihai Eminescu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

            „V-a fost rușine de părinți când ați divorțat?”, „Cât de luptătoare este Daniela Condurache?”, „Cine e actorul de la Hollywood care s-a îndrăgostit de dvs.?”,

Ați învățat să răspundeți la SMS?”, “Care este cel mai mare regret pe care-l aveți?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate Danielei Condurache în ediția de duminică a emisiunii moderată de Denise Rifai la Kanal D.

Prin intermediul celor 40 de întrebări telespectatorii vor afla cum și când a decis acesta să își închine întreaga viață cântecului popular românesc, dar și alte dezvăluiri din cariera și viața personală a artistei. 

Citește și: Câți bani are Christian Sabbagh? Jurnalistul face dezvăluiri de excepție: „Banul nu e foarte important, niciodată nu am fost sclavul lui”