Daniela Crudu a recurs la un gest extrem! Ce se întâmplă cu vedeta la scurt timp după ce a născut. Nimeni nu înțelege de ce a luat această decizie

Author: Madalina Maftei

Daniela Crudu a recurs la un gest extrem! Ce se întâmplă cu vedeta la scurt timp după ce a născut

Daniela Crudu a luat o decizie neașteptată la scurt timp după ce a devenit mamă pentru prima dată. La ce gest a recurs vedeta?

În urmă cu câteva săptămâni, Daniela Crudu a anunțat pe toată lumea că a devenit mămică pentru prima dată. Fosta asistentă Tv este foarte activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. La doar o zi după ce a devenit mamă, vedeta a dat vestea cea mare și în mediul online, unde a publicat și prima imagine cu fiica sa, direct din spital.

Ei bine, la aproape o lună de când a născut, Daniela Crudu a luat o decizie radicală, care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Daniela Crudu și-a șters contul de Instagram 

Vedeta părea a fi în al nouălea cer în momentul în care a născut, însă gestul făcut de ea la doar câteva săptămâni după ce a devenit mamă a stârnit curiozitatea fanilor din online.

Daniela Crudu a decis să-și șteargă contul de Instagram, acolo unde era foarte activă și era urmărită de un număr mare de oameni. Pe Facebook și TikTok, bruneta și-a păstrat conturile active, dar fără a avea vreo postare recentă. 

Citește și: Daniela Crudu, însărcinată în 7 luni, a luat o decizie radicală. Ce nu vrea să mai facă fosta asistentă Tv de acum încolo: ”Vreau să-mi văd de treaba mea”

De precizat este faptul că ultima sa apariție în mediul online a fost momentul în care a pășit într-o clinică de înfrumusețare. De acolo le-a vorbit tuturor celor care o urmăresc, spunându-le la ce intervenții a apelat acum, după ce a născut, căci timp de nouă luni și-a prioritizat sarcina și bebelușul.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Am fost gravidă și n-am avut voie să-mi fac nimic, abia așteptam să revin, primul lucru a fost să revin aici”, a spus atunci Daniela Crudu, urmând să se afle și la ce intervenții a recurs după ce a devenit mamă de fată.

”Proaspăta mămică, Daniela Crudu, a revenit la noi pentru un make-over compus din:

▫️Slimming Face

▫️3 zone Botox

▫️Mezoterapie cearcăne”, au anunțat cei care s-au ocupat de procedurile vedetei, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Daniela Crudu a născut! Primele imagini cu chipul bebelușului

 

Taguri: